Příspěvky uživatele - 102.80

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za strom? Paulownia tomentosa, 11.9.2009
Také mám ze semínka. Semena jsem objednala, měly úžasnou klíčivost, vzešlo snad úplně všechno. Roste mi asi třetí rok na jižním svahu, bez jakéhokoliv zalévání a je nádherná. Bydlím asi 4O km severně od Brna a zdá se, že se jí zde poměrně daří i když... celý příspěvek >
Kdo to ví?, 30.8.2009
Český název zní Luštěnice, ale druhé jméno už nevím. Říká se jí prý i pavoučí květina podle dlouhých tyčinek, které skutečně vypadají jako pavoučí nohy. Měla jsem je na zahradě a několik let se vysemeňovaly a vždy krásně kvetly. Hanka
Listnáč na zpevnění svahu, 21.8.2009
Co zkusit skalník? Cotoneaster vytvoří souvislý porost a svah by měl zpevnit. Skalníků je spousta odrůd, od poléhavých, těsně při zemi, až po velké keře. Na pěstování je nenáročný. H.
Miscanthus zebrinus - okrasná tráva - přesazení, 21.8.2009
Myslím si, že množit trávy (odrývání trsů) by se mělo dělat pouze na jaře, po ostříhání loňských stébel a před tím než začínají růst nová stébla. V léte je to risk. H.
Poraďte - hořící láska, 21.8.2009
U nás se hořící láska říká kohoutku, pro jeho nádhernou červenou barvu a je to trvalka. Na obrázku je hvozdík bradatý (Diantus barbatus), tomu se u nás říká hřebíček (Ó hřebíčku, zahradnický) a je to dvouletka, která se opravdu vyseměňuje, ale... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika