|
Příspěvky uživatele - 102.80
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za strom? Paulownia tomentosa, 11.9.2009 Také mám ze semínka. Semena jsem objednala, měly úžasnou klíčivost, vzešlo snad úplně všechno. Roste mi asi třetí rok na jižním svahu, bez jakéhokoliv zalévání a je nádherná. Bydlím asi 4O km severně od Brna a zdá se, že se jí zde poměrně daří i když... celý příspěvek > |  | Kdo to ví?, 30.8.2009 Český název zní Luštěnice, ale druhé jméno už nevím. Říká se jí prý i pavoučí květina podle dlouhých tyčinek, které skutečně vypadají jako pavoučí nohy. Měla jsem je na zahradě a několik let se vysemeňovaly a vždy krásně kvetly. Hanka |  |
|  | Listnáč na zpevnění svahu, 21.8.2009 Co zkusit skalník? Cotoneaster vytvoří souvislý porost a svah by měl zpevnit. Skalníků je spousta odrůd, od poléhavých, těsně při zemi, až po velké keře. Na pěstování je nenáročný. H. |  | Miscanthus zebrinus - okrasná tráva - přesazení, 21.8.2009 Myslím si, že množit trávy (odrývání trsů) by se mělo dělat pouze na jaře, po ostříhání loňských stébel a před tím než začínají růst nová stébla. V léte je to risk. H. |  | Poraďte - hořící láska, 21.8.2009 U nás se hořící láska říká kohoutku, pro jeho nádhernou červenou barvu a je to trvalka. Na obrázku je hvozdík bradatý (Diantus barbatus), tomu se u nás říká hřebíček (Ó hřebíčku, zahradnický) a je to dvouletka, která se opravdu vyseměňuje, ale... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|