Příspěvky uživatele - 119.137

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vodní gril, 11.9.2009
Na teploměru jsou dvě stupnice. Ty tučně vyražené hodnoty jsou ve Fahrenheitech a pod tím je stupnic °C.Chci se jen ujistit, jestli je ta teplota kterou dosáhnete opravdu kolem 200°C.Děkuji.
Vodní gril, 10.9.2009
Jak jsem se zmiňoval výše, teplotu na doporučených 150°-200°C při grilování se nám nepodařilo dosáhnout.Nezkoušel jsem ale ještě způsob grilování, kdy je nádoba s vodou úplně nahoře, přímo na nádobě je položen rošt s masem a pak je to zakryto... celý příspěvek >
Vodní gril, 10.9.2009
Dobrý den, můžete mně prosím napsat při jaké teplotě jste griloval.Předpokládám, že nádobu s vodou jste měl dole a na držácích v nejvrchnější časti grilu rošt s grilovaným masem a nad tím poklop.Já totiž dostanu teplotu max na 100°C a to se mně zdá... celý příspěvek >
Vodní gril, 9.9.2009
Shodou okolností jsem byl u kamaráda, který tento vodní gril má krátce a moc nám grilování nešlo.Zkoušeli jsme grilovat, ale dosáhli jsme teploty pod víkem 80-100°C, víc to nešlo, což je pro grilování asi málo..Topili jsme bukovým a dubovým dřevem... celý příspěvek >
Vodní gril, 8.9.2009
Vaše příspěvky jsou velmi zajímavé.Chtěl bych se zeptat jestli při grilování na vodním grilu při použití vody je poklop nasazený na středním tělese grilu.Nebo se griluje bez poklopu a ten je používán jen pro uzení.Chtěl bych si tento gril zakoupit a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika