Příspěvky uživatele - 151.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Má Radka šarku?, 22.5.2011
Tuto odrudu mám teprve druhým rokem, a roste zdravě, na plody čekám. rostislavik
Přehnojení hnojivem na list, 22.5.2011
Taky při postřiku loňi švestek calypsem.Normálně přidávám k tomuto postřiku hnojivo na list, které je baleno v litrové láhvi lehce zaměnitelného s lokálním herbicidem(teď nevím jeho název),který užívám na plevel.Smíchal jsem tedy calypso s tím... celý příspěvek >
Odruda Wangenheimova, 22.5.2011
Pak tedy pochybuji, že stromy byly roubovány ve čtyřicátých letech minulého století.Vždyť by musely být minimálně 70 let, a víc.Navíc jejich úroda by byla nevalná.50let, a víc, i 70 let se dožívají jádroviny, roubované na semenáčich, né tak... celý příspěvek >
Odruda Wangenheimova, 20.5.2011
Zaráží mě, že tak přesně víte, že jsou roubovány na myrobalánu.Pochybuji, že ve čtyřicátých letech se švestky roubovaly na podnože.Odruda wangenheimova bývá sama o sobě málo náročná, vitální,bujně rostoucí, a vysazována i do horších podmínek. Akorát... celý příspěvek >
Choroba brosvoně, 19.5.2011
Obávám se, že při suché skvrnitosti se listy nekroutí, ale dělají se červené suché kroužky, a ty vypadávají. Něco o té evropské žloutence je tady,a možný následný postup je na závěr článku. rostislavik
Choroba brosvoně, 19.5.2011
Mám obavu, aby to nebyla evropská žloutenka peckovin (Europian stone fruit yellows phytoplasma (ESFY),tak se to odborně nazývá.Ochrana před touto nemocí pravděpodobně neexistuje.Zadejte si do googlu, a vyhledejte. rostislavik
Hrušeň Clappova, 12.5.2011
Ta uvedená podnož není podnoží, ale nějaké číslo, které nevím co znamená.Kdybyste se podívala lépe možná tam bude uvedena.Někdy je tam natisknuta slabě, jindy vůbec né. Hrušeň je krásně rostlá, a předpokládám, že bude na semmenné podnoži.V tom... celý příspěvek >
Bio postrek na vošky, 11.5.2011
Postřik mýdlovou pěnou "prý" účinkuje od pradávna, taky se na to chystám. rostislavik
Tragédie jménem Monília laxa, 5.5.2011
To máte pravdu, neb jsem nepsal jsem o Vás, ale o svém sousedovi-viz přízp. výše.
Tragédie jménem Monília laxa, 4.5.2011
Netvrdím chraňbůh, že zralý věkem=hloupý, ale starého psa (sadaře),zvyklého jinak si počínat novým kouskům, metodám těžko učit.Zvláště, když odkopky jsou zdarma, a prodávané výpěstky tak drahé, dívaje se optikou onoho sadaře.Pak se ale nemůže divit,... celý příspěvek >
Tragédie jménem Monília laxa, 4.5.2011
I já mám sedumdesátiletého číperného souseda, který sadí odkopky kde může.Prý se to tak dělá od pradávna.A mě vždy berou mory, když vidím, že ty jeho nakažené šarkou chřadnoucí švestky sousedí s mými zdravými šlechtěnými, mnohdy draze koupenými... celý příspěvek >
Podnož ptáčnice, 3.5.2011
Samozřejmě, že můžete.Pro amaterské pokusy je to nejlevnější, a vhodné, a nikdo po Vás nebude požadovat původ, ani zdravotní stav.Pro komerční využití by daná podnož měla splňovat zdravotní předpoklady.Protože v dnešní době už existuje kmen víru... celý příspěvek >
Kaménkovitost hrušní, 2.5.2011
Ano dalo.Otázkou ale zůstává zda-li by to pomohlo.Jistojistě to ale pomůže napřezrok.Já jsem obhodil stromy část dávky na podzim, a část letos na jaře, ještě na sníh. rostislavik
Kaménkovitost hrušní, 2.5.2011
Netřeba všechno papouškovat ze zahradkáře, a když už tak přesně..Mimoto je tam psáno cituji.Kamenkovitost hrušek se označují dva zcela odlišné zdravotní problémy hrušek.Když to zkrátím-prvním z nich je virus ASPV-neléčitelné.Druhým je nedostatek... celý příspěvek >
Jak zastříhnout slivoň, 26.4.2011
Ano zdání klame, když není měřítko, ani referenční bod.Stromek vypadá vyšší, než ve skutečnosti je.Podle literatůry čtvrtkmen u slivoňí přectavuje korunka ve výšce 1-1,1 m. Snad z vlastní zkušenosti(taky jsem tvaroval u slivoňí na myru vyšší základy... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika