Příspěvky uživatele - 20.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Určení jména trvalky, 14.9.2009
Už jsem to zjistila, měla jsem pravdu.
Begonie, 9.9.2009 Obsahuje fotku
Obrázky mých begonii. Zdraví Lotte
Fuksie / Fuchsie, 9.9.2009
Miluji fuchsie a velkou výhodu vidím v tom, že na přechování této rostliny přes zimu nepotřebuji světlou místnost. Přechovávám ji ve sklepě, kde je tma, v ünor jí vytáhnu na světlo. Nádherné květy. Zdraví Lotte
Určení jména trvalky, 9.9.2009
Mohlo by se jednat o sasanku Anemone tomentosa Robustissima? Nejsem si však úplně jista. Zdraví Lotte
Určení jména trvalky, 5.9.2009 Obsahuje fotku
Prosím o určení této trvalky. Kořeny jsem si dovezla z Německa. jsou asi 80 Cm vysoké, vypadají jako sasanky. Mají rády stinnou polohu. Děkuji Lotte
Název trvalky, 4.9.2009
Dobrý den, dovezla jsem si z Německa kořeny trvalky, která vypadá jako vysoká a velká sasanka. Dobře se jí daří více ve stínu. Potřebovala bych znát její název. Zasílám i fotografii.:
Kávová sedlina jako hnojivo, 16.6.2009 Obsahuje fotku
Kávovou sedlinu přidávám již několik let do kompostu. Po zkompostování pak na podzim tento vybírám a dávám jej přímo k růžím, takže zabezpečím částečně proti zimě-mrazu. Na jaře kompost rozhrnu a růže okopu a mám pohnojeno. To, že se mým růžím daří... celý příspěvek >
Skvrnitost a deformace listů na jabloních, 16.6.2009
Pane Vysloužil, děkuji Vám za rychlou odpověď.Zdraví Hradilová
Skvrnitost a deformace listů na jabloních, 16.6.2009 Obsahuje fotku
Prosím o radu. Při kontrole ovocných stromů-jabloní, jsem zjistila, že na některých jabloních se vyskytují skvrny červenohnědé a listy se deformují. Jedná se o jabloně staré, polokmeny. V minulosti se tato záležitost nevyskytovala. Prosím o radu,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika