Příspěvky uživatele - 174.166

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
výsadba nového stromu, 28.10.2008
Před 2 lety mi umrzla nově zasazená meruňka. Z ponechané podnože pak znovu vyrazila, ale má spíše charakter keře, než stromku. Jaká je naděje, že bude mít poživatelné ovoce, a budou to vůbec meruňky, nebo jaké podnože se používají?
hnojení ovocných stromů, 28.10.2008
Mám dotaz na odborníky - mohu do jámy po starém stromu jenom dát kompost a zasadit nový? Tedy nebudou mu po čase chybět živiny, které ten dřívější už ze širšího okolí odčerpal? Na druhé straně je vůbec nutné vzrostlé stromy ještě nějak... celý příspěvek >
Odstranění pařezu, 28.10.2008
Metoda s s odsekáním kořenů a vyvrácením kmene je nejlepší (zdarma a ihned) a může být i ještě méně namáhavá, bez nutnosti nějaké zvláštní techniky (není potřeba nejen ten kladkostroj), s menšími nároky na prostor k padnutí stromu a... celý příspěvek >
ovocní stromy a thůje, 27.10.2008
Já jsem tedy zaznamenal, že škodí hrušním a také angreštům. Myslím, že se z nich přenášejí nějaké choroby.
malotraktor?, 23.4.2008
Podle toho jak to popisujete, tak by se mohlo jednat o motorobot M6 spřažený s e sklápěcím valníkem, který má hnanou zadní nápravu kardanem od motorobotu a vlastním řízením s volantem. V katalogu je označen jako "návěs s hnanou nápravou NNH-8.... celý příspěvek >
Motor Tecumseh, 14.4.2008
Ocelové vložky válce v sekačkových motorech??? Kde žijete člověče!!! Ani Honda se nikdy nepiplala s něčím takovým. Odlitý monoblok z hliníku se zvýšeným obsahem silikonu pro lepší kluzné vlastnosti, jedním nástrojem obrobený povrch válce, šikmé... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika