|
Příspěvky uživatele - 174.166
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování hub na lískových pařezech, 7.1.2009 Myslíte podpapíráky? Tak dobrou chuť! |  | Skalničky na vyprahlé místo, 3.1.2009 Sempervivum (a taky Sedum) tam určitě bude, to jsou skvělé kytky. Ale spíš jako doplněk, trávu až tak moc nepotlačí, i když jim nevadí, rostou pěkně pospolu (jen v ní občas trochu zanikají). Ačkoliv pokud trávu napřed vyhubím, možná vidět... celý příspěvek > |  |
|  | Skalničky na vyprahlé místo, 3.1.2009 Moc děkuji, tak z toho už se dá vybrat ! Hanča |  | Skalničky na vyprahlé místo, 3.1.2009 Zajímají mě zkušenosti pěstitelů. Protože zahrádku nemám u domu, tak si představuju spíš něco přírodnějšího, co roste tak trochu samo. Hanča |  | Skalničky na vyprahlé místo, 3.1.2009 Poradí mi prosím někdo, jaké skalničky se hodí "střechu" sklípku - ve skutečnosti to střecha vlastně není, spíš kopeček porostlý trávou. To bych ale chtěla změnit, tráva se tu velmi špatně seká.
Představuji si, po důkladném zlikvidování... celý příspěvek > |  | Jaké rostliny na keramiku nebo dřevo?, 3.1.2009 Pokud je můžete pěstovat na dobře osvětleném místě, hodí se tillandsie. pěstuju je takhle několik let a daří se jim dobře. Hanča |  | název plevele? a jak ho zničit?, 28.12.2008 Sléz přehlížený nemusíte nutně ničit chemicky, může se třeba i sníst, pokud ho tedy předtím nepostříkáte. Nakrájené listy se dají přidat do salátů (nejen listových, chutnají nám třeba i v bramborovém) nebo pomazánek. Nejsem zrovna fanatik... celý příspěvek > |  | Pěstování hub na lískových pařezech, 28.12.2008 Vidím, že jsem to nenapsala přesně. To houští je hodně staré a spoustu mrtvých pařezů obsahuje už teď. Co s nimi? Hanča |  | Pěstování hub na lískových pařezech, 26.12.2008 Mám na zahradě staré lískové houští a ráda bych ponechala pouze jednu lísku na kmínku, takže zbyde mnoho pařezů. Bylo by možno je naočkonat nějakou jedlou houbou, která se ale po rozložení pařezů nepustí do živého dřeva? Zajímaly by mě opeňky,... celý příspěvek > |  | hnojení ovocných stromů, 8.11.2008 Jsem rád, že se diskuse nad alespoň jednou z mých otázek úspěšně rozběhla i přes snahu některých přispěvatelů ji utnout. Přeci pokud se jí nechcete zúčastnit, tak vás nikdo nenutí, ale nezakazujte to ostatním. Z takových podrážděných příspěvků lze... celý příspěvek > |  |
|  | hnojení ovocných stromů, 4.11.2008 Je jasné, že cena práce se u malopěstitelů nechá těžko započítávat, takže jí nechme stranou. Ale zásadně nelze souhlasit s tím, že by se i u nich například v případě hnojení nejednalo o otázku efektivity. Ani malopěstitel by přece neměl... celý příspěvek > |  | elektrická řetězová pila, 1.11.2008 Mam Narex a byla by celkem v pohode az na problemy s mazanim, ale to bude tim, ze ten, co ji mel prede mnou tam nalil olej fermezovy :-) |  | drtič na ovoce, 31.10.2008 A co vyuzit buben z bokem plnene pracky, pripadne i s vanou? Ty vylisovane otvory vyhnout nejakou kulatinou na jednu stranu a mohlo by z toho byt pekne struhadlo. Vystup z boku - vnitrku bubnu a jen dodelat nahoru nasypku. Zrejme by byly potreba i... celý příspěvek > |  | výsadba nového stromu, 30.10.2008 Díky za odpověď i názor. Mě ale zajímá, jestli ty podnože prodávaných stromků jsou "plané" meruňky (nebo něco jiného), a pokud ano, tak jaká je alespoň přibližná pravděpodobnost přijatelné kvality ovoce. |  | hnojení ovocných stromů, 30.10.2008 Děkuji za názor, ale rady, že si mohu dělat, co chci, jsou poněkud pro kočku. A předchozí vyjádření v tomto fóru mě právě také přivedla k mým otázkám na odborníky. Třeba to, že mnozí přispěvatelé považují hnojení za nějakou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|