Příspěvky uživatele - 174.166

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kam s posekanou trávou?, 24.3.2009
Dík za upřesnění, Martine, tak přesně tohle jsem potřebovala vědět. Tak jen doufám, že když dám mulč těch 10 cm, tak kosi neudělají žádnou fatální katastrofu (nebo kuna, ta je co se týče hrabání v mulči obzvlášť pracovitá)!  Hanča
Děkuji za rychlou reakci. Loni jsem takhle použila trávu ke stromům, ale když jsem přijela další víkend, maminka (vyučená zahradnice) mi vítězoslavně oznamovala, že stromy "osvobodila". Všechna tráva byla shrabaná na kompostě. Mamka tvrdí,... celý příspěvek >
Prosím o radu: může se mulčovat trávou (nebo slámou) těsně kolem kmenů? Hanča
Česnek jako lék, 23.3.2009
Pokud se budete léčit opravdu poctivě, možná jen potvrdíte platnost přísloví: Jezte ovoce, nebude k vám chodit lékař. Jezte česnek, nebude k vám chodit nikdo.
zmlazení rybízu, 22.3.2009
Tenhle postup můžu jenom doporučit. Jednak sklizeň je takhle velmi příjemná , a kromě toho je nejlíp vidět, které větve už mají drobnější plody a potřebují odstříhnout. Hanča
Stará sláma, 18.3.2009
Používám ji na mulčování všude, kde nevadí trochu neučesaný vzhled. Vítr ji nerozfouká, pokud se hned po zamulčování pořádně zaleje. Slámový mulč báječně drží vodu, takže ušetří spoustu zalévání, a moc se v něm líbí žížalám. Já bych se teda staré... celý příspěvek >
pokojovka do tmave chodby, 18.3.2009
A taky fíkus benjamínek, Philodendron scandens a Rhoicissus, mám je v předsíni léta. Určitě by se tam dařilo i Spatiphyllum. Hanča
Neplodící josta, 15.3.2009
Tak to je dobrá zpráva, díky! Hanča
Neplodící josta, 15.3.2009
Zajímalo by mě, jestli opravdu potřebuje jako opylovače další jostu, když je to kříženec angreštu s černým rybízem, nestačilo by, že jsou na zahradě tyto keře? Taky bych ráda zasadila jostu, ale kdyby to bylo možné, docela by mi stačil jeden keř,... celý příspěvek >
Pančovaný med, 11.3.2009
Včelař sice nejsem, ale med bereme jedině od včelaře. Připadá mi, že ten z marketu se nedá vůbec pozřít (aspoň pro člověka, který ochutnal opravdový med). Když doma med dojde, počkáme radši na nový. Hanča
Fíkus, 9.3.2009
Pokud chcete mít jistotu, že vršek zakoření, dá se zakořeňovat přímo na rostlině: naříznete jen do poloviny, do řezu vložíte třeba kamínek, aby se znovu nezavřel, kolem řezu obalíte mechem a pak ještě igelitem, udržujete ve vlhku. Když se objeví... celý příspěvek >
Identifikace tří keřů, 8.3.2009
Nevím jak sadec, ale lantana jedovatá je. Hanča
Jak to asi dopadne?, 7.3.2009
Vzpomínám si, co mi kdysi říkával táta (byl lesníkem): že když se vysází les tam, kde bývalo předtím pole, nikdy se nepodaří smrky dopěstovat do dospělosti. Po čase se jim přestane dařit a musí se vykácet, až další smrky zasázené na stejné... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 25.2.2009
Latincky Scaevola - fakt krásná kytka. Hanča
Co nespálí jižní slunce?, 25.2.2009
Prášek neznám, hodil by se, balkon mám taky na jih. Už léta pěstuju muškáty v čisté bukové listovce, ta drží vodu moc dobře, třebaže je lehká. Hanča
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika