|
Příspěvky uživatele - 255.241
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak poslat poštou sazenice?, 15.9.2009 Hm, pěstování, to už je jiná kapitola. Nastudovala jsem zdejší diskuze na toto téma, tak uvidíme, jestli se mi podaří pampas úspěšně pěstovat. |  | Jak poslat poštou sazenice?, 8.9.2009 Všem ještě jednou moc děkuji za rady, sazeničky došly v pořádku.
Použila jsem následující:
Oklepala jsem kořínky a zabalila je do navlhčených papírových utěrek, toto jsem vložila do igelitového sáčku a nad kořeny utáhla gumičkou. Krabici jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Jak poslat poštou sazenice?, 27.8.2009  Ještě bych se chtěla zeptat, jestli je možné pampasu před odesláním zkrátit listy? Ty nejdelší mají okolo 40cm a asi by se stejně polámaly. Neuškodím tím mladé rostlince v růstu? |  | Jak poslat poštou sazenice?, 26.8.2009 Děkuji za rady. Vyzkouším a dám vědět jak to dopadlo. |  | Jak poslat poštou sazenice?, 25.8.2009 Chtěla bych poslat sazeničky pampové trávy poštou, ale vůbec netuším jak je zabalit, aby došly v pořádku. Máte nějaké zkušenosti? |  |
|
|
|