Příspěvky uživatele - 255.241

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak poslat poštou sazenice?, 15.9.2009
Hm, pěstování, to už je jiná kapitola. Nastudovala jsem zdejší diskuze na toto téma, tak uvidíme, jestli se mi podaří pampas úspěšně pěstovat.
Jak poslat poštou sazenice?, 8.9.2009
Všem ještě jednou moc děkuji za rady, sazeničky došly v pořádku. Použila jsem následující: Oklepala jsem kořínky a zabalila je do navlhčených papírových utěrek, toto jsem vložila do igelitového sáčku a nad kořeny utáhla gumičkou. Krabici jsem... celý příspěvek >
Jak poslat poštou sazenice?, 27.8.2009 Obsahuje fotku
Ještě bych se chtěla zeptat, jestli je možné pampasu před odesláním zkrátit listy? Ty nejdelší mají okolo 40cm a asi by se stejně polámaly. Neuškodím tím mladé rostlince v růstu?
Jak poslat poštou sazenice?, 26.8.2009
Děkuji za rady.  Vyzkouším a dám vědět jak to dopadlo.
Jak poslat poštou sazenice?, 25.8.2009
Chtěla bych poslat sazeničky pampové trávy poštou, ale vůbec netuším jak je zabalit, aby došly v pořádku. Máte nějaké zkušenosti?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika