Příspěvky uživatele - 104.62

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mulčovat nebo sbírat trávu?, 8.9.2009
Už delsí dobu jsem řešil co s posekanou trávou. Jelikož mám okrasnou zahradu, tak nemám žádný kompost, kde by se dala trává v kombinaci s ostatním odpadem ze zahrady efektivně zpracovat. Popelníce na bio odpad u nás nejsou a vozit posekanou trávu na... celý příspěvek >
Benzinová sekačka, 9.5.2008
Co se týče plastového šasy, tak mohu vřele doporučit Vikinga od Stihlu. Vlastním model Viking MB 448 T a už třetím rokem seču 800 m travního porostu. Motor o výkonu 5 HP je bohatě dostačující a mimo výměnu oleje 2x za sezónu a vzduch. filtru... celý příspěvek >
Motor Tecumseh, 6.5.2008
Před pěti roky jsem zakoupil sekačku v hoby marketu Baumax a to stroj od MTD s motorem Tecumseh 3,5 HP a to ve slevě za 5.990,- kč. Ani pravidelná údržba nepomohla sekačce přežít tři roky pravidelného provozu, kdy sekala dvakrát týdně travní... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika