|
Příspěvky uživatele - 223.41
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozkládací altán 3x3 metry, 29.9.2009 Bez řádného ukotvení pártystan nelze provozovat. Dnes tak máme spoustu tyček ke kytkám. |  | Řetězová žací hlava, 16.9.2009 Já to chápu a děkuji vám. Jen mi nebylo jasné, jaký je v tom rozdíl, je-li použit n-zubec či řetězová hlava. No a že ani se strunou nesekám v pantoflích a bez kukly to vá sice být jasné nemusí, ale "sichr je sichr" a tak jsem i ve velkém vedru... celý příspěvek > |  |
|  | Řetězová žací hlava, 16.9.2009 Jo jo, s tím souhlasím, kamínek nijak velký v pohodě rozbije sklo u auta i když toto stálo asi 10 m od místa sekání. I když mi není zrovna jasné, jak to souvisí s řetezovou sekací hlavou, protože onen kamnek byl odmrštěn obyčejnou strunou.
A pokud... celý příspěvek > |  | Řetězová žací hlava, 16.9.2009 Moc jste mě nepotěšili, obávám se, že já zase nepotěším výrobce potažmo prodejce. V každém případě díky za info, přesně toho, že bude potřeba křovinořez s vyšším výkonem, jsem se obával. Co se týče ulétnutí článku řetězu, sice ve všech reklamách na... celý příspěvek > |  | Řetězová žací hlava, 8.9.2009 Také by mě to zajímalo. Nemáte ji někdo? |  |
 |
|
|
|