Příspěvky uživatele - 223.41

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkládací altán 3x3 metry, 29.9.2009
Bez řádného ukotvení pártystan nelze provozovat. Dnes tak máme spoustu tyček ke kytkám.
Řetězová žací hlava, 16.9.2009
Já to chápu a děkuji vám. Jen mi nebylo jasné, jaký je v tom rozdíl, je-li použit n-zubec či řetězová hlava. No a že ani se strunou nesekám v pantoflích a bez kukly to vá sice být jasné nemusí, ale "sichr je sichr" a tak jsem i ve velkém vedru... celý příspěvek >
Jo jo, s tím souhlasím, kamínek nijak velký v pohodě rozbije sklo u auta i když toto stálo asi 10 m od místa sekání. I když mi není zrovna jasné, jak to souvisí s řetezovou sekací hlavou, protože onen kamnek byl odmrštěn obyčejnou strunou. A pokud... celý příspěvek >
Moc jste mě nepotěšili, obávám se, že já zase nepotěším výrobce potažmo prodejce. V každém případě díky za info, přesně toho, že bude potřeba křovinořez s vyšším výkonem, jsem se obával. Co se týče ulétnutí článku řetězu, sice ve všech reklamách na... celý příspěvek >
Řetězová žací hlava, 8.9.2009
Také by mě to zajímalo. Nemáte ji někdo?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika