Příspěvky uživatele - 63.99

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kolik oleje spotřebuje el. řetězová pila, 13.9.2009
Dobrý den, ze zkušenosti nemohu porovnávat spotřebu el. řetězové pily "značkové", ale právě dnes jsem měl rozebranou el. pilu "hypermarketovou" a mohu sdělit, že i u ní je od výroby spotřeba oleje poměrně vysoká. Nemá to totiž,... celý příspěvek >
Záhadná závada elektrické řetězové pily, 13.9.2009
bane :-) - je to tryska směřující od čerpadla do nádobky s olejem-umístěna na vstupu do nádobky. Takže už mi to vše funguje jak má, všem diskutujícím děkuji za jejich příspěvky a přeji hezký den.
Záhadná závada elektrické řetězové pily, 13.9.2009
Tak jste měl pravdu - když jsem vše "na sucho" proměřil a vše se tvářilo v pořádku, zkusil jsem ještě očistit ty uhlíky (moc jsem tomu nevěřil) a bingo - pilka zase funguje. Když jsem to ale měl v ruce, vše jsem dokonale vyčistil, včetně části... celý příspěvek >
Záhadná závada elektrické řetězové pily, 12.9.2009
Právě že ne - normálně jsem s ní pílil, bez nějakých zvláštních událostí (čmoud, zvuky, snížený výkon) odložil a za 14 dnů vzal do ruky a najednou ani ťuk. Jenomže jsem ji skladoval "na stojato" - kvůli místu ve skříni, a olej na mazání řetězu jsem... celý příspěvek >
Záhadná závada elektrické řetězové pily, 12.9.2009
Hm, u mě to bude mít určitě souvislost s tím vylitým pilovým olejem - já jsem to teda kuchnul, a zaměřil jsem se také na špatné kontakty elektrické části a případné vypadlé dráty, ale nic jsem nenašel. Ještě to tedy zkusím v jednotlivých polohách... celý příspěvek >
Záhadná závada elektrické řetězové pily, 11.9.2009
Dobrý den, mám el. řetězovou pilu jedné "hypermarketové" značky a ač ješte nění příliš stará, přestala ze dne na den jít - při zmačknutí spouště je pila úplně mrtvá. Pilu mám sice v záruce, ale jelikož jsem se o ní nestaral (je to i uvnitř... celý příspěvek >
Zvířátko v kompostu - vyloupaná kreveta?, 7.9.2009
No dobrá, tak já tomu nerozumím. Když ale už dva říkáte, že je to zlatohlávek, tak to tak asi bude. Jinak s tou krevetou jsem to myslel samozřejmě obrazně... oběma diky
Dobrý den - děkuji za reakci. Ono je to ale poměrně velké - může to mít tak 3cm... - nemůže to být nějaký slimak, či podobný škůdce?
Dobrý den, nevíte někdo, co je to za živočicha na obrázku? (odkaz dole) Vypadá trochu jako vyloupaná kreveta. Našel jsem to, když jsem vyvážel kompostér. Je to dobře, že to tam je? Pokud ne, jak se toho mám zbavit? http://yfrog.com/15cojetoj
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika