Příspěvky uživatele - 146.109

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačka Al-ko Silver 46 BR zkušenosti, 7.9.2009
a ještě k tomu pozemku, snad když kosím cca 700 metru pozemku kolem altánu a před vstupem a sem tam vyhodím nějaký ten kámen a větev co odpadne s ořechu a mám tam angličák tak nějaké brutální nerovnosti nejsou, to bylo psáno obrazně
Zdravím díky za radu ale spíš si myslím že prasknul uchyt na šasí a stoho jak to bylo celé nakloněné se ta hřidel mohlá ohnout, jinak kdyby mě neinformovali že je něco s hřídeli tak to nepoznám, sekačka jede pořád stejně?
Sekacka Alko BRV 520 nebo BRH 520 premium, 7.9.2009
Mám ale špatné s 520 br
Zdravím asi budu první nespokojený uživatel al ko 520 br, koupil jsem ji v obi asi před rokem využívana asi 10 pracovních hodin, sekačka se rozpadá na očích, první problem asi po hodině vypadl upevnovací šroub na předním kole ktery spojuje tyč pro... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika