Příspěvky uživatele - 159.165

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ořechy, 10.9.2009
Díky za odpověď tak nějak jsem si to myslel ale nevím jestli to půjde protože rostou z dost širokého kmene snad se k nim dostanu.
Ořechy, 9.9.2009
Dobrý den má někdo zkušenosti s rozmnožováním lískových ořechů?Našel jsem na netu nějaký návod ale zdá se mi to zbytečně složité a zdlouhavé.Díky
Voda ze studny je cítit, 8.9.2009
Přesnou teplotu nevím ale myslím že určitě jsem neměl 65stupňů a myslel jsem že to dělá ta vyšší teplota tak jsem ji radši snížil, takže naopak ji zkusím zvýšit a uvidím. Díky za radu!!!
Voda ze studny je cítit, 7.9.2009
Dobrý den nemá náhodou někdo zkušenosti se zapáchající vodou ze studny? Vodu používám jen jako užitkovou na nádobí a do sprchy. Je to sice jen na chatě a nevím jestli nevadí tak 40 metrová délka od studny, že by v ní voda zahnívala když ji... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika