|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak to vypadá s úrodou meruněk?, 18.7.2010 U nás málo (HK), bylo špatné počasí a spousta stromů odešla úplně. Mám asi 10ks (pěti- nebo šestiletá Velkopavlovická) :-((( Lída |  | Co je s Jostou?, 18.7.2010 Také jsem pro spálení sluncem, stává se to i na jabloních a angreštu. Lída |  |
|  | Úplný amatér - čím zbavit zahrádku všeho zeleného?, 18.7.2010 40m2 není zas tak moc, vzala bych na to rycí vidle... :-))) Lída |  | Velkokvětá růže - něco neznámého, 18.7.2010 To je černá skvrnitost, houbová choroba. Většinou to je způsobeno zálivkou na listy. Postříhejte Baycorem, Syllitem nebo Dithane. Jinak růže potřebují zalévat méně často, ale vydatně, protože hluboko koření. Chtějí slunce, ale ne suchý úpal. Mají... celý příspěvek > |  | Co jsem to zakoupila?, 16.7.2010 Lépe polostín, rozhodně ne úpal. Chce trochu vlhčí zem (jen pozor na slimouše, chutná jim!) Lída |  | O jaký druh kaktusu se jedná?, 16.7.2010 Není to kaktus, je to sukulent - pryšec = Euphorbia... Lída |  | Neznáme jméno, 12.7.2010 ...vynechala jsem písmeno --- Asteriscus... L. |  | Neznáme jméno, 12.7.2010 Moc děkuji všem za rady, je to opravdu Astericus maritimus - hvězdička přímořská. Hned jsem si ji našla na netu. Snáší prý teploty jen k 5°C, ale v domovině to je trvalka. Škoda že není trvalka i u nás ... Ještě jednou všem... celý příspěvek > |  | Neznáme jméno, 12.7.2010  Dobrý den, švagrová si koupila pěknou kytičku, zřejmě skalničku. Neměla jmenovku a zatím se nám ji nepodařilo nikde na netu najít. Znáte někdo její jméno? Děkujeme - zdraví Lída |  | Znáte někdo tuhle kytku?, 11.7.2010 Doplňuji : vysévá se přímo na místo do vlhké půdy, jsou jednoduché i plnokvěté. Teď se pěstují málo, za mého dětství byly na zahrádkách častější, i když ne zcela běžné. L. |  |
|  | Znáte někdo tuhle kytku?, 11.7.2010 Letnička Clarkia elegans :-))) Lída |  | Existuje popínavka neopadající, nekvetoucí a nejedovatá?, 10.7.2010  Ještě fotku... |  | Existuje popínavka neopadající, nekvetoucí a nejedovatá?, 10.7.2010 A co takhle namíchat i Akébii quinata?? Také popínavá, dobře roste, částečně stálezelená, vonné květy (mírně jedovatá, ale plody jedlé). Lída |  | Neznámá rostlina, 10.7.2010 V životě jsem ji neviděla, ale je to nádhera!!! Lída |  | Copak je to za škůdce?, 10.7.2010 Bylo u nás vysazeno uměle, aby se mohly omezit postřiky. Množí se rychle a likviduje mšice, řekla bych, že dost rychle (také se mi objevilo na zahrádce). Jeho larvy ale likvidují i naše slunéčko sedmitečné - "přepere" je jen larva... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|