Příspěvky uživatele - 176.71

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
TK, TZ, MT, Holder, 24.9.2008 Obsahuje fotku
Zdravím Mě se taky W4000 Farmář líbí, ale místo TZ4K14 jsem si raději pořídil Vinea 30Hp Comfort
Servořízení TZ4k14, 23.9.2008
Zkus se podívat na stánky Agroservisu.Měly tam foto celýho kloubu.S pozdravem Lukáš
TZ 4k14 - ještě k provozu po pozemních komunikacích, 23.9.2008
Zdravím:  Já kupoval předloni TZ-4K-14 v Agroservisu v Prostějově a technické osvědčení mě vystavily unich tak je zkus kontaktovat.
postřik na padlí, černou skvrnitost a rez růží, 20.9.2008
Glorie Dei pěstujeme v rodině mnoho mnoho let a nikdy žádný problém 
osobitá zahrada, 20.9.2008
Dobrý den, všechny milé dámy, krásně se čtou vaše slova a jsou pohlazením pro duši. Paní Lily je nejen skvělá odbornice, ale taky Velký Člověk s obrovským srdce a jistě i vy další, které jste přispěly svými pocity při pěstování růží . Tuto... celý příspěvek >
Očkování růží, 11.9.2008
Dávám za pravdu, sice očkováním růže nerozmnožuji, ale viděla jsem na http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1126666764-toulava-kamera/206411000320820-20.08.2006-10:00.html?from=40 jak to dělají známí a vážení pěstitelé a dřevní část... celý příspěvek >
Borax - hořká pihovitost jablek, 10.9.2008
Dobrý den, zaujala mě vaše zmínka o pihovitosti jablek. Můj dotaz zní, zda-li se této chorobě říká křenčení. Kdysi poradil někdo mé mamince, že je to nedostatek bóru, zajímalo by mě, jak a kdy jej aplikovat - zřejmě borax, je-li to účinné (i s... celý příspěvek >
Jakou jablůňku do stěny?, 9.9.2008
Dobrý den, tak jsem hodně popřemýšlel a sháněl informace a zjistil, že seženu jabloně Goldstar a Topaz na M9. Ovocná školka Mcely. Jednu na místo uhynulé jablůňky a druhou vyměním Rubín. Poraďte, prosím, jestli je to dobrá úvaha.Děkuji a... celý příspěvek >
Destilace vína - vínovice, 2.9.2008
Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně výroby destilátu, respektive kvasu z hroznového vína.Uvítám veškeré vaše názory a rady.Děkuji
Předčasné opadávání plodů - jablek před dozráním, 2.9.2008
Prosím, poraďte, kde najít informace o termínu sklizně jednotlivých odrůd jabloní. Děkuji
Jakou jablůňku do stěny?, 24.8.2008
Dobrý den, prosím o radu, uhynul mi stromek v jabloňové stěně (2. rok) a potřebuji dokoupit. Studuji tady starší a staré příspěvky na toto téma, ale nejsem z toho chytrý. Máme Idared, Rezista,Otava, Prima,James Griev, Šampión, doporučovali i Bohemii,... celý příspěvek >
doutnaky na motor slavia, 24.8.2008
zkuste přímo se informovat v prostějovském Agrostroji, možná po tel dohodě by je Vám poslaly.
Malotraktor STS-T-204, 23.8.2008
Dobrý den, nemám s tímto malotraktorem zkušenosti, ale pracoval jsem ve Wisconsin Prostějov- bývalý Agrostroj kde se vyráběly slavné Tk a tam na Japonsky malotraktory nadávali.Nevím kolik malotraktor stojí, nebo kolik do toho chcete investovat, ale... celý příspěvek >
Další diskuze:  16  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika