|
Příspěvky uživatele - 176.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
TK, TZ, MT, Holder, 24.9.2008  Zdravím
Mě se taky W4000 Farmář líbí, ale místo TZ4K14 jsem si raději pořídil Vinea 30Hp Comfort |  | Servořízení TZ4k14, 23.9.2008 Zkus se podívat na stánky Agroservisu.Měly tam foto celýho kloubu.S pozdravem Lukáš |  |
|  | TZ 4k14 - ještě k provozu po pozemních komunikacích, 23.9.2008 Zdravím:
Já kupoval předloni TZ-4K-14 v Agroservisu v Prostějově a technické osvědčení mě vystavily unich tak je zkus kontaktovat. |  | postřik na padlí, černou skvrnitost a rez růží, 20.9.2008 Glorie Dei pěstujeme v rodině mnoho mnoho let a nikdy žádný problém |  | osobitá zahrada, 20.9.2008 Dobrý den, všechny milé dámy, krásně se čtou vaše slova a jsou pohlazením pro duši. Paní Lily je nejen skvělá odbornice, ale taky Velký Člověk s obrovským srdce a jistě i vy další, které jste přispěly svými pocity při pěstování růží . Tuto... celý příspěvek > |  | Očkování růží, 11.9.2008 Dávám za pravdu, sice očkováním růže nerozmnožuji, ale viděla jsem na
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1126666764-toulava-kamera/206411000320820-20.08.2006-10:00.html?from=40
jak to dělají známí a vážení pěstitelé a dřevní část... celý příspěvek > |  | Borax - hořká pihovitost jablek, 10.9.2008 Dobrý den, zaujala mě vaše zmínka o pihovitosti jablek. Můj dotaz zní, zda-li se této chorobě říká křenčení. Kdysi poradil někdo mé mamince, že je to nedostatek bóru, zajímalo by mě, jak a kdy jej aplikovat - zřejmě borax, je-li to účinné (i s... celý příspěvek > |  | Jakou jablůňku do stěny?, 9.9.2008 Dobrý den,
tak jsem hodně popřemýšlel a sháněl informace a zjistil, že seženu jabloně Goldstar a Topaz na M9. Ovocná školka Mcely. Jednu na místo uhynulé jablůňky a druhou vyměním Rubín. Poraďte, prosím, jestli je to dobrá úvaha.Děkuji a... celý příspěvek > |  | Destilace vína - vínovice, 2.9.2008 Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně výroby destilátu, respektive kvasu z hroznového vína.Uvítám veškeré vaše názory a rady.Děkuji |  | Předčasné opadávání plodů - jablek před dozráním, 2.9.2008 Prosím, poraďte, kde najít informace o termínu sklizně jednotlivých odrůd jabloní. Děkuji |  |
|  | Jakou jablůňku do stěny?, 24.8.2008 Dobrý den, prosím o radu, uhynul mi stromek v jabloňové stěně (2. rok) a potřebuji dokoupit. Studuji tady starší a staré příspěvky na toto téma, ale nejsem z toho chytrý. Máme Idared, Rezista,Otava, Prima,James Griev, Šampión, doporučovali i Bohemii,... celý příspěvek > |  | doutnaky na motor slavia, 24.8.2008 zkuste přímo se informovat v prostějovském Agrostroji, možná po tel dohodě by je Vám poslaly. |  | Malotraktor STS-T-204, 23.8.2008 Dobrý den, nemám s tímto malotraktorem zkušenosti, ale pracoval jsem ve Wisconsin Prostějov- bývalý Agrostroj kde se vyráběly slavné Tk a tam na Japonsky malotraktory nadávali.Nevím kolik malotraktor stojí, nebo kolik do toho chcete investovat, ale... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|