|
Příspěvky uživatele - 113.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
BS Intek PRO 65 OHV - info, 5.9.2009 Tak dneska, sme si přivezli bubnovku Bellu s motorem od hondy gcv-160. Musím říct, že z ní mam dosela radost a je to asi zatím prvně, co se těšim na sena Jinak všem díky za informace. |  | Foliovník - zkušenosti, 8.3.2009 Dobrý den, chtěl bych si pořídit z jara foliovník, na internetu jsem narazil na výrobky HCV Group - konkrétně mě zaujal typ RB2/4 - 3x4x1.9m. Máte někdo s foliovníkem od této firmy zkušenosti? Kvalita folie aj. Pokud jste spokojeni s foliovníkem od... celý příspěvek > |  |
|  | Bubnová sekačka BDR 581SP Perla vs Vari DS- 521 Líza, 16.9.2008 Děkuji moc za informace, chtěl bych se ještě zeptat, jak má Jikov Perla řešen pojezd - je tam taky šneková převodovka + napínací kladka jako u Vari Líza?
Jinak mají obě asi odstředivou spojku pro pohon bubnu, tak pak už by zbývalo rozhodnout buď... celý příspěvek > |  | Bubnová sekačka BDR 581SP Perla vs Vari DS- 521 Líza, 15.9.2008 Dobrý den, rozhoduji se mezi těmito dvěma sekačkami na vysokou trávu. Nějak už jsem byl rozhodnut pro vari - Lízu, ovšem teď probíhá u Mountf. slevová akce, při které se dostane Perla na zajímavou cenu... tak teď nevím.
Jen pro... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|