Příspěvky uživatele - 44.51

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Travní traktor Partner P 200107HRB, 6.7.2009
Dobrý večer, nerad se do vaší diskuze montuji, ale můžete mi napsat který pár ozubených kol na Partnera stojí 500 €? Zatím jsem se téměř pokaždé setkával s nižší cenou dílů na Partnera (Homelite) než na Stihl nebo Dolmar.
Demontáž spojky u JMP v amatérských podmínkách, 5.7.2009
Ten „jakýsi šroub“ by měl píst zaaretovat přesně mezi dolní a horní úvratí. To znamená že píst má oproti klikovce nejvyšší rychlost posuvu. Pokud šroub je správně vyroben, nebo dokonce je originál, pak to je správný postup povolení spojky. Dodám jen,... celý příspěvek >
Partner 738, 28.5.2009
Pan Andy, jistě, menší počet řezných zubů v záběru na určitém průměru kulatiny se rovná menšímu potřebnému výkonu motoru. Ale stejně tak hobbyřetěz který má menší počet řezných zubů oproti normálnímu hobbyřetězu (bezpečnostní řetěz) má také menší... celý příspěvek >
Partner 738, 28.5.2009
S výše uvedeným příspěvkem se dá souhlasit mimo řetězy. I tam by se dalo souhlasit, pokud je myšleno srovnání řetězu 325 s 3/8 profi (velký). Tazatel má ale zřejmě na mysli řetěz co je součástí výše uvedené Partnerky (pily), kde je řetěz 3/8 hobby.... celý příspěvek >
Seřízení motorové pily Homelite 3314, 26.5.2009
Omlouvám se pisateli, ale některé příspěvky jsou úsměvné.
Partner 738, 25.5.2009
Když se k ní budete chovat tak jak se k motorové pily chovat má a používat ji k účelům co uvádíte, mohla by vydržet minimálně stejně jako Vaše sekačka. Raději bych bral s kratší lištou (14“), hlavně používat vždy čerstvou a správně namíchanou směs a... celý příspěvek >
Výběr sekačky - elektrická nebo benzínová, i s mulčem - moje mýty, 21.5.2009
1/ souhlas, ať je spotřeba benzínu menší či větší, elektrika vyjde levněji a nikam pro ni nemusíte jezdit. 2/ Je to věcí názoru, zkuste se podívat na práci a výslednou práci u někoho kdo již mulč má, co by bylo pro Vás lepší. 3/ souhlas. Minusy ale... celý příspěvek >
Křovinořez Garden King - Tv products, 21.5.2009
Zkřivenou spojku u křovinořezu jsem ještě neviděl, ale není všem dnům konec. Žnutí trávy kolem drátěného plotu kovovým kotoučem je vždy nebezpečné a je vcelku jedno s jakým křovinořezem. Většinou to ale odnese plot. Se zkroucenou hřídelí jsem se... celý příspěvek >
Když se rozhodnete sami opravovat, 9.5.2009
„Klasickým příznakem této závady je chování motoru, jako by docházel benzín, přitom je ho v nádrži dost. Když se pootevře uzávěr nádržky, tak se to na krátkou dobu zlepší „ Ne ne pane, je to trochu jinak. Máme li pilu v naprostém pořádku a nalijeme... celý příspěvek >
Když se rozhodnete sami opravovat, 9.5.2009
Citace od pana RadekB (1123) - xxx.xxx.21.230 (?), 7.5.2009 10:40 Odvětrání nádrže je v hadičce v levo od karb., která jde k přepážce, nosiči karb.. Je v ní ventilek odvětrání nádrže paliva. Pokud je neprůchodný, po samovolném zhasnutí motoru opatrně... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika