|
Příspěvky uživatele - 94.12
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůdy ořešáku - Lake, 11.5.2009 Neperu. Sbírám je spadané (srážené) bez zeleného oplodí. Nechám je proschnout v průvanu, vylouskám a přesteriluji jádra nasucho ve sklenicích. Vůbec nevadí, když nejsou úplně vyschlé. |  | Bylinkové recepty - pelyněk, 11.5.2009 Šlo mi o to, že nepovažuji za dobré, aby látky s abortivním účinkem se používaly na opožděnou menstruaci. Jistě, každé vynechání měsíčků nemusí být graviditou, ale je třeba s ní počítat. Proto se v praxi při vynechané menstruaci aplikuje Agolutin,... celý příspěvek > |  |
|  | Jak čistíte po práci benzínovou sekačku?, 10.5.2009 Sekačku nečistím vůbec. Někdy 1x na podzim, v posledních letech ani to ne. Když bych spočítal ty stovky sečení, čas strávený čištěním, sušením, použitou vodu, nevím, jestli by to nevydalo na novou sekačku.
To je výmluva z lenosti,... celý příspěvek > |  | Bylinkové recepty - pelyněk, 10.5.2009 Mohu Vás ujistit, že dobře polovina žen to neví a uvěří tomu až pohledem na obrazovku ultrazvuku |  | Rajcata vysazena mezi kvetiny?, 10.5.2009 Najděte si heslo ačokča v loňské nebo předloňské diskuzi.Zbudujte si pořádně velkou konstrukci, je to velká popínavka. Plody vypadají jako malé, hodně nezralé papriky, i tak chutnají. |  | Postrik proti pilatce, 10.5.2009 Moc pěkné fotky.
Já osobně jsem dřív na pilatku příliš nevěřil. Když jsem postříkal a byl špatný rok, třeba přišly mrazy, neměl švestky nikdo. Když jsem postříkal a urodilo se, urodilo se i jiným, kteří o pilatce neměli ani potuchy.Loni a... celý příspěvek > |  | Keř z Kypru, 10.5.2009 dík. |  | Bylinkové recepty - pelyněk, 10.5.2009 Nu, u pelyňku jsou uvedeny abortivní účinky a současně se používá na opožděnou menstruaci. Víte, co je častou příčinou vynechání menstruace? |  | Jabloně v zeleninové zahrádce?, 10.5.2009 1. Se sloupovitými jabloněmi nemám zkušenost, ale upěstovat by se měly dát. Jejich vlastností je právě fakt, že se prakticky neřežou. Místo vinohradu lze pěstovat ovocnou stěnu, což ale podobně jako řada štíhlých vřeten vyžaduje určité znalosti,... celý příspěvek > |  | Keř z Kypru, 10.5.2009  Poznáte někdo, prosím, tuto dřevinu? Keřík jsme přivezli z dovolené na Kypru |  |
|  | Bylinkové recepty - kopřiva, 10.5.2009 Nemám nic proti léčivým bylinám a kopřivy mám rád a docela často využívám (čaj, špenát, hnojivo, aj.) Některé recepty a doporučení je ale třeba brát z rezervou.
Krvavé močení bývá často signálem závažné nemoci, včetně... celý příspěvek > |  | Vyžínač / křovinořez k RD pro ženu, 10.5.2009 Máte dvě konstanty, tedy, že bude sekat žena a že se bude sekat pouze tráva. V tomto případě bych volil motorovou kosu, nikoli křovinořez. Kovový kotouč beztak nepoužijete a nebudete tahat těžší a dražší stroj. Myslím, že Stihlem za 5000 chybu... celý příspěvek > |  | Vodní gril, 10.5.2009 To máte jistě pravdu. Pokud se sejde společnost, kterou je třeba nějak zabavit, je jedno, jestli se vypije o pár deci vína nebo o natočenou dvanáctku víc před nebo po grilování.
Každý den ale není posvícení. Někdy, a dost často,... celý příspěvek > |  | Poradí někdo začátečníkovi?, 10.5.2009 Je třeba odstranit příčinu, proč mech v trávníku roste. Chudá půda, jílovitá, vyčerpaná, nevzdušná, málo světla, příliš vlhkosti...
Samo kropení nepomůže, i aplikace chemie (zelená skalice, Antimech, vápno, aj) má jen dočasný... celý příspěvek > |  | Nosál rýhovaný, 10.5.2009 Naštěstí není hlíst jako hlíst. |  |
 |
|
|
|