Příspěvky uživatele - 210.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Délka kořenů smrčků zastřihovaných do živého plotu, 7.3.2019
Přemýšlím o vysazení živého plotu tvořeného ze smrčků. Našel jsem několik článků o tom, jak dlouhé kořeny má vzrostlý smrk, ale už nic o tom, jaké kořeny smrk má, pokud se zastříhává v živém plotu (do výšky 2m). Předpokládám, že délka kořenů nebude... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 4.9.2010
Letos jsem dal melouny hlavně do skleníku a dobře jsem udělal. Těch několik Crimsonů venku neudělalo v tom nepříznivém počasí vůbec nic, zato ve skleníku sklízím melouny od půlky července.  Na plochu 15 metrů čtverečních jsem dal 6 rostlin... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 6.9.2009
Na hlíně (krásná černozem) je mám taky lepší než na geotextilii. Rostliny začaly postupně žloutnout a zasychat, ale melouny nejsou ještě úplně zralé, zkusil jsem dva co měly zaschlou šťopku, ale jsou mírně nedozrálé, potřebovaly by ještě jeden až... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 2.9.2009
Zdravím všechny nadšence. Po loňských zkušenostech s pěstováním ve skleníku jsem letos zvolil pěstování venku. V červenci to ještě vypadalo, že letos z toho nic nebude, ale srpen to přece jenom trochu dohnal. I když zrají později, něco... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika