|
Příspěvky uživatele - 174.166
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka Husqvarna nebo Honda?, 6.5.2009 "...mnoho plastů se prostě opravit nedá, kdežto hliník se poměrně slušně svařuje."
Pardon, ale pokud vím tak většinu termoplastů lze svařovat a někdy i tak kvalitně, že ani zblízka nepoznáte, že to někdy bylo prasklé (např. vím o palubní desce u... celý příspěvek > |  | Pivonky a růže, 4.5.2009 Hodí se levandule, už to tu v diskuzi někde bylo, chrání zároveň růže proti mšicím. Hanča |  |
|  | Jak se zbavit molů, 4.5.2009 Doma zmizeli, když jsem pověsila velikou kytku suché levandule, nedávala jsem ji původně proti molům, ale zafungovala dokonale. Předtím se vždycky sem tam nějaký objevil, přestože zásada "nedat molům nažrat" určitě platí, ale byl to stálý... celý příspěvek > |  | Zčernalé listy na mucholapce, 4.5.2009 Tohle se mi taky u mucholapky stávalo, tak jsem ji vždycky zjara přesadila do nového substrátu (u mě se jí nejlíp dařilo v živém rašeliníku). Jednou jsem ji nechala moc dlouho a už nebylo co přesazovat, srdíčko uhnilo a zbyly poslední tři listy, tak... celý příspěvek > |  | Jedle kavkazská, 3.5.2009 A jeje, omlouvam se, pred chvili jsem cetl diskusi o borovicich a nejak jsem si nevsiml ze uz jsem jinde :-)) Beru zpet predchozi prispevek, vidim ze v tuto dobu neni dobre cokoli kamkoli psat :-) |  | Jedle kavkazská, 3.5.2009 Tak to slysim poprve, ze borovice ma problemy se suchem. Borovice ma hluboke koreny, ktere snadno dosahnou na zdroj vody a roste na skalnatych svazich (kde se udrzi prave diky silnym hlubokym korenum, smrk se svymi podpovrchovymi koreny by se... celý příspěvek > |  | Jahody, 27.4.2009 Černé středy květů bývají, když květy namrznou. Zbytek květů už nenamrzl, proto byly v pořádku. |  | Mravenci, 27.4.2009 Prosim mohl byste uvest jmeno pripravku nebo alespon vyrobce? Mame zahradu pres 2200m2, ktera se delsi dobu neudrzovala a jsou tu jak zrzavi tak cerni mravenci. Likvidovat je cilene mraveniste po mravenisti je nerealne. |  | Co vše může na kompost?, 27.4.2009 Ale z baklažánu a hokkaida kříženec nebude. Baklažán je lilek a hokkaido je tykev. Hanča |  | Co vše může na kompost?, 26.4.2009 No ale zrovna u dýně hokkaido to problém docela je, nebo znáte nějaký obchod, kde semínka běžně mají? Hanča |  |
|  | Kiwi, 26.4.2009 Dotaz možná hloupý: opyluje se vzájemně arguta a kolomikta? |  | Co vše může na kompost?, 26.4.2009 Na druhé straně někdy je kompostu víc, než je třeba, pak se osázet může. Nebo osít, loni jsem tam měla maurský sléz a kromě užitku to taky moc hezky vypadalo - místo kompostu okrasný záhon navíc. Květy se používají proti kašli (při letošních... celý příspěvek > |  | I toto je Mountfield, 25.4.2009 Dobry den, nevim odkud mate informace o tom, ze potravinove retezce kalkuluji s kradezemi zamestnancu, ale vezte, ze v jednom nejmenovanem retezci (tedy abych byl presnejsi tak filialce) to tak v zadnem pripade neni. Vetsinu ztrat tvori zkazene... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit včel?, 23.4.2009 No, zkusila jsem nafotit, ale z těch fotek není vidět vůbec nic. Tak pokud by někdo chtěl radu, jak nalákat opylovače (= jak pěstovat místo skalniček včely): na suchém místě postavte skalku a suchou zídku, dobře ji zaštěrkujte, nasázejte... celý příspěvek > |  | Špenát a kopřivy - zkuste to, 23.4.2009 Je to opravdu dobré, až na to, že těch kopřiv musí být na jeden oběd pořádná hromada. Přidávám i listy medvědího česneku a někdy taky bršlici - trhá se rozhodně líp než kopřivy. Hanča |  |
 |
|
|
|