|
Příspěvky uživatele - 143.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Trvalkový záhon, 31.5.2009 Zdravím, vyjádřila jste se naprosto přesně, také mám trvalkový záhon amám tam skoro všechno co jste jmenovala.Petro, dejte na radu p.Lídy a bude to pastva pro oči.Marie |  | Noční květ, 31.5.2009 Je to pupalka noční kvete jen za večera, jde to pozorovat jak se květ rozvíjí, pak je pupalka denní ta zase kvete přes den ale květy taky nevydrží dlouho, má uzké listy a plazí se.Mám obě dvě.Marie |  |
|  | Neznámá rostlina, 31.5.2009 Dobrý večer, tak jsem se konečně dozvěděla co mám za rostlinu, už ji mám asi 10let, taky z výhonku pěstuji ju venku od jara až do října přečká i malý mrazík ale na zimu jde do garáže, jde tvarovat já ji mám košatou, krásněsytě zelenou hnojím jako... celý příspěvek > |  | Přežije?, 31.5.2009 Plně s vámi souhlasím jak píšete i já mám oba druhy.Marie.A určitě to přežijí. |  | Sundavillea Red - pěstování, 31.5.2009 Dobrý večer, přesně jak tady píšete jsem dopadla já akorát potřetí, v létě nádhera každý rok, alevydržely tak do unora pak uschly tak jsem si řekla že už si ji nikdy nekoupím ale ve čtrtek jsem byla v zahradnictví a oni je tam měli paní zahradnice... celý příspěvek > |  | Petunie - po létě odejdou?, 27.5.2009 Paní Hanko nic si z toho nedělejte ta paní taky všechno neví, já přezimovala ne petunie ale na zkoušku jsem zkusila surfinie což je převislá petunie a celý truhlík vydržel.Tak že někdy to vyjde někdy ne.Ale je opravdu lepší koupit na jaře nové... celý příspěvek > |  | Trvalky do stínu, 26.5.2009 Kakost jedině na plné sluníčko, vloni jsem si ho koupila v8cm květináči dnes má vprůměru 5O cm a roste jak divý.Kroucení listů bývá způsebono mšicemi ale u této kytky se mi to nezdá.Zdraví Marie |  | Host, 16.4.2009 Omlouvám se za špatný předmět |  | Host, 16.4.2009 Dobrý den, koupili jsme vzduchovaci kompresor do zahrad. rybničku a mam na to dotaz.V jake vzdalenosti maji byt rozmistěny vzduchovaci hadice od sebe?Nevadi že budou blizko sebe?Nebo je lepší je rozprostřít po celém rybníčku?
Diky |  |
 |
|
|
|