|
Hořcový stromek, 30.8.2009  P.Marie mám taky hořcový stromek pěstovala jsem jj ve velké nádobě, květů jsem se dočkala ale málo listy žloutly i když jsem hnojila a zalévala i 3x zaden.Tak letos jjsem jej zasadila do volné půdy hnojím 1x za 14 dní a zalévám ob den někdy ani to... celý příspěvek > |
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 30.8.2009 Zdravím Vás, ano mám kůru a pod ní textílii jinak bych musela okopávat trvalky kůru časem zakryjí, mám tam i cibuloviny ty zakryté nejsou jen takůra je pohozená jak odkvétají tak tam sadím letničky.Kůru doplňuji na jaře každý rok ona se časem... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 29.8.2009  Moc nádherné kytičky také se trochu pochlubím, byla bych ráda kdyby mě sdělil názor pan Karlos jsem přesvědčená že zahradám rozumí.Marie |
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 28.8.2009  Ahoj Gabi teď už vím jak se ty fotky vkládají dobře jsi mě poradila tak zkusím ještě nějaké vložit, nádherné milionky, také mám Zuzanu ale svítí na ni sluníčko od rána až do 3h aje taková jak spálená i když ji zalévám 2-3 zaden. Ty ji máš nádhernou... celý příspěvek > |
 |
Fuksie / Fuchsie, 27.8.2009  Já si myslím že vaše fuksie je přemočená, fuksie nemá rada přemokření spíše snese sucho já mám fuksie trochu zastřešené a některé na dešti ale těm nedávám misky a při letošním dešti to byla hrůza já jsem je i zakrývala folií jak lilo.hnojím 1za týden... celý příspěvek > |
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 27.8.2009 Musím Ti pochválit kytičky máš je nádherné mě už surfinky chytají nějakou houbovou chorobu už jsem je stříkala musí ještě září vydržet.Měj se fajnMarie. |
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 27.8.2009  Taky bych se ráda pochlubila svými kytičkama, ale asi se mi nepovede dát obrázek.Marie |
 |
Lečo, 26.8.2009 Tak s horkovzdušnou troubou nemám zkušenosti, já zavařuji v zavadřovacím hrnci na sporáku.Ale chtěla bych si koupit elektrický zavařovací hrnec viděla jsem jej v marketu.pokud někdo vlastníte tento hrnec byla bych ráda kdybych se dozvěděla jakou máte... celý příspěvek > |
 |
Čím krmíte?, 25.8.2009 Děkuji Vám všem za radu, mlékem jsem zalévala, ale vývarem ne hned to zkusím.P.Danielo, ale není to kruté nedat mu 3dni nažrat?Ty granule jsem ještě neměla ato kupuji v obchodě pro psy ne v marketech, unás není takový výběr, ale někde se... celý příspěvek > |
 |
Lečo, 24.8.2009 Tak já dělám lečo tak že do sklenice nacpu papriku nakrájenou na kolečka osolím a na ni dám rajčata také osolím, vše je v syrovém stavu mírně podliji vodou a zavařím vytáhnu až na 100°C a vařím asi 10min pak stáhnu azavařuji ještě15min.Je to... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kuličková zavařovací hlava - jak na ni, 24.8.2009 Ano je to tak jak píše host předemnou podívat se na ty šipky, já ji mám taky a jde mi dolů, ale ten sáček může být dobrý určitě to vyzkouším.Marie |
 |
Co ještě z přebytků paprik?, 24.8.2009 Já plním papriky hlávkovým zelím, uřežu vršek, vyberu jadřinec, naplním nakrájeným zelím nesolím přikryji vrškem a zaleji nálevem na okurky.Zavařuji jako okurky.Pak dělám papriku v oleji to bych Vám musela dát recept, a také papriku nakrájím na dílky... celý příspěvek > |
 |
Jak nechat uschnout růže?, 23.8.2009 Chtěla bych se zeptat všechny květiny se tak mohou sušit i traviny?Marie |
 |
Phalaenopsis, 23.8.2009 Prosím Vás ten květník postavím do misky celý proliju nechám asi čtvť hod.nasát pak vodu vyleji, hnojím 1za 14dní Je to dobře?Ale orchideje mám v keramickém obalu speciálně pro orchideje zakoupený v HOBY marketu, takže kořeny jsou ve tmě teď po... celý příspěvek > |
 |
Čím krmíte?, 23.8.2009 Prosím, poradí někdo jak naučit žrát pejska granule? Máme jej z útulku je to kříženec špice a jezevčíka a žral by jen maso, někdy si vezme psí dobrůtku, ale granule ne zkoušela jsem drahé, levné,malé, velké,měkké tvrdé, namočené a nevezme si nic jen... celý příspěvek > |
 |