|
Příspěvky uživatele - 110.225
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Žluté thuje - odrůda nebo je něco špatně?, 26.5.2010 děkuji za odpověď
...zajíc nevím, přihopsal až k baráku se podívat, je to focený po ránu z okna;) |  | Žluté thuje - odrůda nebo je něco špatně?, 25.5.2010  přikládám obrázek |  |
|  | Žluté thuje - odrůda nebo je něco špatně?, 25.5.2010 Mám jen takovou nic moc fotku, ale jde na ní poznat že tuje nejsou zelené ale žluté, po ostříhání to pak dělá fleky, je to pak takové kropenaté žlutozelené. Je to odrůdou? Naproti těmhle mám další dvě řady menších a jedna řada je taky takhle žlutá a... celý příspěvek > |  | Černí brouci, 31.8.2009 tak už jsem zjistil co je to zač, je to kvapník plstnatý, v letních dnech se stěhuje do chladných míst... |  | Černí brouci, 31.8.2009 V domě se mi začali v posledních 2 týdnech šířit černí brouci, předtím tam nikdy nebyli, jsou asi 1,5-2cm velcí, přikládám foto(omlouvám se za kvalitu ale líp to nešlo) nevíte někdo co je to za brouka a jak proti nim bojovat? Nějakou... celý příspěvek > |  |
|
|
|