Příspěvky uživatele - 47.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vzduchovač na baterie, 31.3.2009
To byla reakce na to Alího vzduchadlo o 100W... nevím na co ho škrtit, když se dá koupit nějaké rozumné do 10W i méně...
Vzduchovač na baterie, 30.3.2009
takovým vzduchovadlem uděláte z tak malého jezírka takový malý whirpool.
Kořenová čistička, 29.3.2009
sám kořenovku nemám ani neplánuji, nebudu tedy raději nijak posuzovat, ale průtok kořenovkou by měl být obecně co nejmenší aby biologická filtrace tímto způsobem měla nějaký účinek. Aspoň myslím.
Rostliny vhodné pro vytíraní ryb, 19.3.2009
samozřejmě, že budou, pro "rodiče" je to nejzajímavější činnost hned po výtěru. Jediné jak jikry ochránit je, odnést je... proto se tu doporučuje třeba ten vodní hyacint, vezmete ho a dáte do jiné nádrže...
Rostliny vhodné pro vytíraní ryb, 18.3.2009
Ano to mohu potvrdit :) jen jsem měl nějaký zásek :/ znáte to :)
Rostliny vhodné pro vytíraní ryb, 18.3.2009
na jaře, v době kdy je největší výkyv teplot den/noc... na Vysočině míváme výtěr tak přibližně v květnu... Jak to poznáte... u větších koi je nádrž plná pěny..jinak je to asi hodně o štěstí, pokud jsou vhodné podmínky musíte ty rostlinky denně... celý příspěvek >
Likvidace řas v malém jezírku, 15.3.2009
Ano vadí.
Rostliny vhodné pro vytíraní ryb, 12.3.2009
Vodní mor jsem nedoporučoval schválně proto, že se jedná o ponořenou rostlinu... a pokud máte nádrž hlubší, už vás vidím jak lovíte vodní mor na dně B-)
Rostliny vhodné pro vytíraní ryb, 12.3.2009
nejlepší jsou, alespoň mě se osvědčily, plovoucí rostliny... něco jako vodní hyacinty, nebo bábelky řezanovité. Obojí mají velký kořenový systém a vzhledem k tomu, že jsou plovoucí není problém je přemístit do jiné nádrže kde se pak z jiker vylíhne... celý příspěvek >
Jezírko a elektrika, 12.3.2009
Díky :)
Likvidace řas v malém jezírku, 11.3.2009
Tenhle názor je mi trošku bližší, přesto si ale myslím, že pokud chcete chovat v jezírku třeba Koi, nebo i jiné rybky, tak si právě ty rybky zaslouží abyste pro ně vytvořil prostředí, které bude aspoň trošku prospěšné. Pokud toho dosáhnu jednotkou na... celý příspěvek >
Likvidace řas v malém jezírku, 10.3.2009
Zastřelte mě proto, že si mohu koupit dražší vybavení. Promiňte jestli vás to tak pobuřuje ale já pouze reagoval na dotaz.
Likvidace řas v malém jezírku, 10.3.2009
Česílko by možná opravdu koukal, ale provoz podobných záležitostí u dražších koi má své opodstatnění, například pan Štěch v Alcedoru má takovou zkušenost, že od doby co nasadil ozon na bazén pro chov generačních ryb jeho ryby nemají absolutně žádné... celý příspěvek >
Likvidace řas v malém jezírku, 9.3.2009
obvykle ano, já riskuji bez sondy, alespoň zatím... používá se k tomu běžná ORP/Redox sonda, která kontroluje obvykle i pH vzhledem k tomu, že ale nemám příliš výkonnou jednotku tak riskuji užívání bez sondy. V případě, že by Vás zajímalo konkrétní... celý příspěvek >
Likvidace řas v malém jezírku, 9.3.2009
zatím jsem zkoušel jen na malé nádrži... cca 400l bez jakékoli jiné filtrace (experiment) čerpadlo tahá vodu z filtrace do kyblíku ve kterém je vzduchovací kamínek kterým probublává ozon (40mg/h). Voda je čistá, nijak se nezbarvuje,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika