Příspěvky uživatele - 22.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Filtrační komplet pro 10 000 l, 10.3.2009
Pan Hrkal má pravdu, vyzkoušeno,  zatraceno, nikdy více
Okrasné kačeny na zahradě, 8.3.2009
Takže se nám jaro blíží a roztál led. Rybičky přežily ve zdraví a od pátku sedí na jezírku jako každý rok kachny :-) než si vždy zvyknou, kačer hodně nadává, že je rušíme a než jsem stačil jarně pěkně vysát potok od nasbíraných nečistot, probrala to... celý příspěvek >
Likvidace řas v malém jezírku, 4.3.2009
no koukám makáte makáte :) ta rohož je z čeho?  to jsou tenčí vrstvy něčím slepené? já jen že bych radši nechal ty tenčí vrstvy samostatně, líp se to bude v budoucnu prát, a ten vnitřek bych asi nechal bez těch nátěrů, taky tu mám jednu... celý příspěvek >
protože jsou lidi líní a na vše hledají jednoduché řešení, nechce se jim s tím trápit a o to pak mají ještě více práce, mluvím z vlastní zkušenosti ;-)
tady jsem našel takové shrnutí co by jste si mohli přečíst´, spousta věcí tu již byla různě zmíněna i v jiných tématech ale tady je to pohromadě
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika