|
Příspěvky uživatele - 22.158
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Filtrační komplet pro 10 000 l, 10.3.2009 Pan Hrkal má pravdu, vyzkoušeno, zatraceno, nikdy více |  | Okrasné kačeny na zahradě, 8.3.2009 Takže se nám jaro blíží a roztál led. Rybičky přežily ve zdraví a od pátku sedí na jezírku jako každý rok kachny :-)
než si vždy zvyknou, kačer hodně nadává, že je rušíme a než jsem stačil jarně pěkně vysát potok od nasbíraných nečistot, probrala to... celý příspěvek > |  |
|  | Likvidace řas v malém jezírku, 4.3.2009 no koukám makáte makáte :)
ta rohož je z čeho? to jsou tenčí vrstvy něčím slepené? já jen že bych radši nechal ty tenčí vrstvy samostatně, líp se to bude v budoucnu prát, a ten vnitřek bych asi nechal bez těch nátěrů, taky tu mám jednu... celý příspěvek > |  | Likvidace řas v malém jezírku, 4.3.2009 protože jsou lidi líní a na vše hledají jednoduché řešení, nechce se jim s tím trápit a o to pak mají ještě více práce, mluvím z vlastní zkušenosti ;-) |  | Likvidace řas v malém jezírku, 4.3.2009 tady jsem našel takové shrnutí co by jste si mohli přečíst´, spousta věcí tu již byla různě zmíněna i v jiných tématech ale tady je to pohromadě |  |
 |
|
|
|