Příspěvky uživatele - 188.105

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Campsis radicans, 28.3.2010
Tohle jsem našla: "Roste bujně, přírůstky jsou dlouhé. Pro podporu kvetení i hustotu rostliny je nutné každý rok zjara po nejhorších mrazech (konec března) silně zastříhat na cca 2-3 páry pupenů loňského dřeva. Kvete na koncích nových výhonů, takže... celý příspěvek >
Trávník po roztání sněhu - poraďte, 2.3.2010
Zdravím, taky jsem po odtátí sněhu majitelkou plísně sněžné. Trávník už jsem prohrábla, trochu se to zlepšilo Ale chtěla bych se zeptat na hnojení - teď, event. čím?  Díky!
Jaký fungicid?, 29.8.2009
Děkuji, mrknu, co mají v zahradnictví za další přípravky.
Jaký fungicid?, 22.8.2009
Prosím o radu, jaký fungicid použít na rez a kornatku v trávě. Mám doma Horizon a Baycor - můžu ty nebo něco jiného? A jaký zvolit postup - vertikutovat, ošetřit fungicidem, pohnojit?Díky!
Co je to za trávu, 5.5.2009 Obsahuje fotku
Ještě fotky
Co je to za trávu, 5.5.2009
Dobrý den, chtěla bych vás požádat o radu. Nechali jsme si na podzim položit travní koberec, ale s výsledkem nejsem moc spokojená. Jednak v něm jsou díry a lysiny... ale to se pokusím nějak spravit. Ale co mi vrtá hlavou o moc víc, je druh trávy, co... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika