|
Liliochvostec (Eremurus robustus), 21.5.2008 Tak já nijak nepřikryla.Dostala jsem ho vloni a z jednoho už mám dva.Zrovna začínají kvést.Jana |
 |
Muškáty - mokro, 21.5.2008 Máte je moc krásné.Ať se vám daří. |
 |
|
 |
Muškáty - mokro, 20.5.2008 Já mám lebišovy ale ty se musí vylívat.Jinak jsou super! Nemůžu si vynachválit.Loni měly muškáty převis víc než metr a byly krásné a husté. |
 |
Muškáty, 20.5.2008 Děkuji všem a jdu vylívat vodu z misek. |
 |
Přírodní ochrana Bidens, 20.5.2008 Zkuste levanduli.Já ji mám vedle kopretin které byly vždy doslova obaleny mšicemi a teď je od nich pokoj. |
 |
Muškáty, 20.5.2008 Dobrý den.Chtěla jsem jen vědět jestli mám schovat muškáty když se teď tak ochladilo.Je tam 7°C.Jsou už pěkné a nechtěla bych o ně přijít.Děkuji |
 |
Blecha ze zahrady do bytu?, 16.5.2008 Nemáte na půdě usídlenou kunu?Ta má taky blechy. |
 |
Pomozte najít škůdce, 16.5.2008 Nejsou ty rostlinky šanta?Jestli ano tak to dělá kočka.Vůně šanty ji přitahuje. |
 |
Mulč - tráva kolem stromů, 15.5.2008 Posekaniu trávu nechával nasypanou kolem mladých stromků a keřů i náš děda.Zabraňuje vysychání půdy. |
 |
Neznámá, 14.5.2008 Jo, je to ona.Děkuji |
 |
|
 |
Muze travni semeno zaschnout?, 13.5.2008 Záleží na tom jestli máte semena jen tak na povrchu nebo lehce zasypané hlínou. |
 |
Neznámá, 13.5.2008 Mám doma kytičku, vyrůstá z hlízek které jsou růžové, velikost od 0.3 cm do 1 cm.Vypadají jako malé housenky.Listy jsou ochlupené lehce nafialovělé a květy modré trubkovité zvonky.Na podzim odumírá a zatahuje.Nemá ráda plné sluce a déšť.Nevím jak na... celý příspěvek > |
 |
Plachta na bazén, 13.5.2008 Máme bazén už pátý rok a opět přes zimu odešla plachta.Máte někdo zkušenost s nějakou jinou než se na bazény prodává?Děkuji. |
 |
Poznáte ji?, 13.5.2008 Tak já mám jednu na slunci a druhou v polstínu a jsou obě v pohodě. |
 |
Kiwi, 12.5.2008 Zkuste sibiřské kiwi.Je to liana a plody jsou malé ale moc dobré.A na rostlině jsou samčí i samíččí květy, |
 |