Příspěvky uživatele - 44.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Liliochvostec (Eremurus robustus), 21.5.2008
Tak já nijak nepřikryla.Dostala jsem ho vloni a z jednoho už mám dva.Zrovna začínají kvést.Jana
Muškáty - mokro, 21.5.2008
Máte je moc krásné.Ať se vám daří.
Muškáty - mokro, 20.5.2008
Já mám lebišovy ale ty se musí vylívat.Jinak jsou super! Nemůžu si vynachválit.Loni měly muškáty převis víc než metr a byly krásné a husté.
Muškáty, 20.5.2008
Děkuji všem a jdu vylívat vodu z misek.
Přírodní ochrana Bidens, 20.5.2008
Zkuste levanduli.Já ji mám vedle kopretin které byly vždy doslova obaleny mšicemi a teď je od nich pokoj.
Muškáty, 20.5.2008
Dobrý den.Chtěla jsem jen vědět jestli mám schovat muškáty když se teď tak ochladilo.Je tam 7°C.Jsou už pěkné a nechtěla bych o ně přijít.Děkuji
Blecha ze zahrady do bytu?, 16.5.2008
Nemáte na půdě usídlenou kunu?Ta má taky blechy.
Pomozte najít škůdce, 16.5.2008
Nejsou ty rostlinky šanta?Jestli ano tak to dělá kočka.Vůně šanty ji přitahuje.
Mulč - tráva kolem stromů, 15.5.2008
Posekaniu trávu nechával nasypanou kolem mladých stromků a keřů i náš děda.Zabraňuje vysychání půdy.
Neznámá, 14.5.2008
Jo, je to ona.Děkuji
Muze travni semeno zaschnout?, 13.5.2008
Záleží na tom jestli máte semena jen tak na povrchu nebo lehce zasypané hlínou.
Neznámá, 13.5.2008
Mám doma kytičku, vyrůstá z hlízek které jsou růžové, velikost od 0.3 cm do 1 cm.Vypadají jako malé housenky.Listy jsou ochlupené lehce nafialovělé a květy modré trubkovité zvonky.Na podzim odumírá a zatahuje.Nemá ráda plné sluce a déšť.Nevím jak na... celý příspěvek >
Plachta na bazén, 13.5.2008
Máme bazén už pátý rok a opět přes zimu odešla plachta.Máte někdo zkušenost s nějakou jinou než se na bazény prodává?Děkuji.
Poznáte ji?, 13.5.2008
Tak já mám jednu na slunci a druhou v polstínu a jsou obě v pohodě.
Kiwi, 12.5.2008
Zkuste sibiřské kiwi.Je to liana a plody jsou malé ale moc dobré.A na rostlině jsou samčí i samíččí květy,
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika