|
Granátové jablko, 30.5.2008 Zajímalo by mne kdy vlastně kvete granátové jablíčko.Mám tříletý keřík a zatím nekvetl.Děkuji |
 |
Psi a čůrání, 30.5.2008 S tím jen souhlasím.Taky proplachujem trávník.Mám feny dvě a kde jde jedna tak to musí označit i druhá. |
 |
|
 |
petržel, 29.5.2008 Tak to by mne taky zajímalo protože mám stejný problém. |
 |
Co je to za keř s bílými přírůstky?, 29.5.2008 Nádhera. |
 |
Fíkovník, 28.5.2008 Jak starý máte fíkovník? |
 |
Co je to za chorobu?, 28.5.2008 Za námi taky " ošetřovali " obilí a naše stromy to taky odnesly.I když ne tak moc.Nové listy už jsou v pořádku. |
 |
křídlatka, 28.5.2008 U nás je ve smíšených lesích takřka všude. |
 |
Jaký zvolit typ živého plotu proti čumilům?, 27.5.2008 Dobrý den tak poradím tuje ale sazet max 30cm od sebe aby se pěkne v dospělosti zapojit. Ale trvá několik let než vyrostou.I když teď se už prodávaji i šlechtěné rychlerostouci rostliny na živé ploty, ale to by jste se musela poptat ve... celý příspěvek > |
 |
Údržba trávníku, 23.5.2008 Letos sem si koupil kombinovaný vertikutator a sem snim spokojeny.Kneudržovanému trávniku akorát potřebujete fakt kolečka na ten čurbes stravniku.Doporučuji vertikutator použít ještě před sečením na vyhrabavaní mechu a provzdušnění.Použivání během... celý příspěvek > |
 |
Randap, 23.5.2008 Máme psa a 3 kočky Já sem loni, vyskoušel Bofix.Po pár dnech bylo vidět na plevelech jak odumírá a po pár sečení my zůstala jen tráva bez plevele. |
 |
|
 |
Skladba trávníku, 23.5.2008 Mám středně veklou zahradu před barkem ale seču trávu podle potřeby malou elektryckou sekačkou se zběrným košem, protože trává je nová (Parkova)a neroste do výšky ale spíš do hustoty.taky mám na zahradě i trávu původní.Nechtěla růst do... celý příspěvek > |
 |
Moucha, 22.5.2008 Tak dík |
 |
Moucha, 22.5.2008 Vím že to sem nepatří ale máme doma diskuzi jestli je moucha hmyz nebo není.Třeba pavouk mezi hmyz nepatří.Děkuji |
 |
Fíkovník, 22.5.2008 Tak už ten vytoužený fíkovník mám doma.A ted uvažuji do jak velkého květináče ho přesadit.Vysoký je asi 50 cm a květináček je tak 12 cm.Časem asi skončí v plastovém sudu ale nevím jak teď. |
 |
jake jsou samozavlazovaci truhliky?, 22.5.2008 Zdravím.K lebišovým truhlíkům dostanete koupit i držáky na parapet i na balkon.Nemusí se nic přivazovat a vydrží i tu váhu narostlých květin. |
 |