Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vodní plevele, 3.9.2009 Tak se mi to možná zdálo že to kvete ale jestly to kvete nebo né mě nezajímá zajímá mě jak se toho zbavit. :-)
Parožnatka?, 30.8.2009 Měl bych dotaz zda existuje nějaký postřik proti Parožnatce rodu Chara který nevadí rybám (ryby a kačeny nestíhají velkou masu konzumovat)?
Vodní plevele, 29.8.2009 Ano je to parožnatka co tedy s ní
Vodní plevele, 27.8.2009 skusim vyfotit a dam to sem třeba ji někdo pozná
Vodní plevele, 27.8.2009 Obávám se že tuto rostlinu ve své oblibě nebude mít aní ona kachna, protože na rybníku je asi 120 kachen a tento plevel si vegetí jako nikde jinde zvlašně se ale množí před dvěma lety se na rybníku oběvila aletos je zarostený celý rybník až na pár... celý příspěvek >
Vodní plevele, 26.8.2009 Jedná se o rybník s rozměry 52x102 m
Vodní plevele, 26.8.2009 Prosim vás neví někdo zda mimo mechaniki jak se dá zbavit nežadoucích rostlin z rybníka kde jsou už i ryby?? existuje nejaký postřik na tyto plevele ktery by rybám neuškodil? název rostlyny neznám ale dost rychle se rozmnožuje a vyditelně jí ryby... celý příspěvek >