|
Příspěvky uživatele - 254.164
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký keř nasadit do úplného stínu, 3.7.2010 U mně je to stejně, skalku bych chtěla ukázkovou, ale odplevelovat se mi moc nechce, takže trávy ne mnou zasazené a listí pampelišek ji zdobí a převyšují kytky, co by ji měly opravdu krášlit. Na předzahrádku jsem původně chtěla trávu, ale nemám žádné... celý příspěvek > |  | Jaký keř nasadit do úplného stínu, 25.6.2010 Tak už jsem zjistila, že bohyška je hosta, tu znám no a ta čechrava je moc pěkná po té se určitě podívám. |  |
|  | Jaký keř nasadit do úplného stínu, 25.6.2010 Kout je to opravdu krásný a povedený, ale u mně je to předzahrádka u cesty a moje představa jsou nějaké kvetoucí keře nebo listnáče. |  | Jaký keř nasadit do úplného stínu, 25.6.2010 Ta hortenzie vypadá krásně, pokusím se ji sehnat. Nechci se rouhat, ale myslíte, že by ji mohli mít v nějakém supermarketu? Ty bohyšky a čechravy neznám, ale pokusím se je najít někde na netu. |  | Jaký keř nasadit do úplného stínu, 21.6.2010 Ale hortenzie se musí na zimu schovat, ne? |  | Jaký keř nasadit do úplného stínu, 21.6.2010 Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jaký keř byste mi doporučili nasadit do vlhké půdy, na místo, které je kryté stodolou po celý den, max. večer je tam trochu slunce, západní strana. Líbily by se mi i javory japonské nebo vrby, ale všude je uveden... celý příspěvek > |  | Jak Vám přezimovala levandule?, 2.5.2010 Já jsem je ostříhala na podzim po odkvětu a vypadají, že přežily. |  | Je možné ještě teď udělat předzahrádku, 1.9.2009 Děkuji za radu a hurá s chutí do toho. |  | Je možné ještě teď udělat předzahrádku, 27.8.2009 Dobrý den,
nějak jsem zaspala a tak se ptám ještě teď, jestli je možné ještě teď udělat něco s předzahrádkou, co bych ještě do zimy mohla stihnout.
Před domem máme plochu 2x25m s betonovou obrubou, vede kolem cesty. Na této ploše je hodně kamení,... celý příspěvek > |  | Roundap, 5.6.2009 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak mám správně začít s vytvořením trávníku, na plánovaném místě je dost urputný plevel, kopřivy, mé otázky jsou: je vhodné začít teď?Co udělat jako první trochu porýt ten prostor, i když systém kořenů je urputný a... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|