|
Příspěvky uživatele - 152.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problém s thujemi, 29.6.2010 Dobrý den, nejspíš jsem to byla já, kdo se minulý rok na něco podobného ptal. Jestli je to molovka teď poznáte snadno, stačí s tují zatřást a vyletí z ní tisíce mušek - molovek. Minulý rok jsme používali přípravek DECIS. Letos jsme se k tomu ještě... celý příspěvek > |  | Nemoci koz, 26.6.2010 Dobrý den.
Chováme zakrslé holanské kozičky, kozlík ze dne na den začal ztrácet srst, můžete někdo poradit proč? Na internetu jsem nic nenašla. Díky |  |
|  | Motorová pila do 6000, 27.8.2009 Zdravím, já taky sháněl levnou pilu na občasné řezání a věřte, strávil jsem na netu spoustu času. Taky jsem se informoval u známých i všude možně a každý chválí svoji značku. Držel jsem v ruce i Dolmar 45 , ale vadilo mi, že je celá v plastu... celý příspěvek > |  | Hecht 945 nebo AMA BG 45.16, 11.7.2009 Já jsem zjistil, že Hecht je německá pila vyráběnná v Číně, zatímco AMA je italka se zastoupením ve 12 zemích. Obě jsou v podstatě skládačky. AMA má prý italský motor. Snažím se o ní zjistit víc.
E.S. |  | Hecht 945 nebo AMA BG 45.16, 11.7.2009 Rozhoduji se mezi pilou Hecht 945 a pilou AMA BG 45.16.Obě prodává a servisuje soukromník v dosahu 10 km. AMU prodává teprve rok, ale říká, že je lepší. O Hechtu už jsem četl hodně recenzí, nemá někdo zkušenosti s AMOU?Pilu potřebuji na občasné... celý příspěvek > |  | Lilie - skladovatelnost a způsob sklizně, 9.2.2009 Cauki nevite nekdo pliiiis jak se skladuji lilie a zpusob sklizne u lilie kdo to plis. Miselinkka@seznam.cz diiiiky |  |
 |
|
|
|