|
Příspěvky uživatele - 161.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za rostlinku?, 14.9.2009  Nevíte, co je toto za rostlinku, dostala jsem jí od tchýně, ale ani ona neví, co to je, moc všem děkuji. |  | Vodní gril, 7.9.2009 Dobrý den, zakoupil jsem také levnější variantu 1509kč i s dopravou na dobírku, Ve čtvrtek večer objednáno a v pondělí už tu bylo PPLko! Nejdříve jsem jeden den celý gril vypálil a dnes jsem poprvé griloval. Moje poznatky: první pokus- klobása,... celý příspěvek > |  |
|  | Grilovaci kamen, 26.8.2009 také jsem to řešil a bylo mi doporučeno o milimetr dva větší, osobně vyzkoušené to zatím nemám, zatím mám jen kamen a ten rámeček |  | Kdy a jak na redukční řez?, 11.10.2008 Též mám problém s ořešákem, odrůda Jupiter, je starý asi 25 let, nyní se tak zvětšila koruna stromu, že větve sahají na střechu chaty, mám ho vysazený asi 3m od základů, byl tam dříve než chata.Slyšel jsem, že když hodně ořežu korunu, tak... celý příspěvek > |  | Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 21.9.2008 pokud už jsme u těch farmářek, tak ze stihlů musím připomenout také MS310 nebo MS390, jsou to silné pily, výkon odpovídá zhbruba MS361, pily farmářské za slušnou cenu okolo 16kkč.
pokud jste trochu v kondici, nebojte se slinější pily, protože ve... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|