|
Příspěvky uživatele - 93.251
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Krysy a podobna havet, 11.6.2009 ja davam salam obaleny v sadre a vedle toho misku s fridexem. Je fakt, ze to zabije jen ty mlade, ale aspon neco. Jinak kocky jsou fajn, ty nachytaj spoustu mysi.
Nevite jak udelat hluboky zaklad, aby ho nepodhrabala havet? (hlodavci) |  | Leknin opet, 11.6.2009 dekuju za odpovedi. Zitra ho potopim a dam na sve misto |  |
|  | Leknin opet, 11.6.2009 v doporuceni pisou hloubku, ale nevim jestli ho tam mam dat, kdyz jeste neni tak velky a listy nedosahnou nad hladinu. Takze mam ho dat do mensi hloubky a listy nechat nad vodou? Nebo ho dat do spravne hloubky a bude cely pod vodou. |  | Leknin opet, 11.6.2009 dneska jsem si kopuill leknin. Prodavajici mi tvrdila, ze ho mam vysypat z kvetinace a nechat plavat ve vode. Jak jinak by pry listy byli nad vodou. Pri tom vsude se pise, ze ma byt zasazen v kosi. Tak jsem ho dal do kose. Me ale zajima, jak ho mam... celý příspěvek > |  | Zabezpečení truhlíků - panelový dům, 10.6.2009 i kdyz mate samozavlazovaci truhliky, tak jak kyticky hnojite a zalevate? Uz vidim, jak kazdy otevre okno a nechyti ti provazky a muskat leti dolu |  | Tipy na levné řešení jezírka, 6.6.2009  pred 14 dny jsem dodelal jezirko. Je male a plastove a vyslo me na 2000 kc. plastove jezriko stalo 846 kc, folie a textilie na potucek 156 kc, cerpadlo 438 kc a kytky kolem a do vody 400 kc. Kameny jsem nasbiral po okoli a vetsi kacirek na... celý příspěvek > |  | Co žere leknín?, 31.5.2009 mel jsem namysli napr. hryzce vodniho. Vypada dejme tomu jako potkan, ale likviduje co se da. Takovych potvurek je u nas celkem dost. a nebo to muze byt, jak uz bylo psano vyse vas pes (pokud mate). Ten nas likviduje co se da. Kvety, listy, proste... celý příspěvek > |  | Sousedka klepna, 31.5.2009 tak tohle presne znam se svym sousedem. Je to celkem trapne, kdyz k nam prijede navsteva a on se opre o plot a kouka a posloucha co si povidame. Resil jsem to zivim plotem a venku pustenym radiem, aby neslysel. Jinak prodavaji umela zvirata s... celý příspěvek > |  | Co žere leknín?, 28.5.2009 tak vam na nej chodi treba nejaka vodni mys, nebo neco podobneho. Ty znicej vsechno |  | Skákání Koi kapru, 3.5.2009 Ja mam za to, ze kdyz skacou ryby, tak jim chybi vzduh. Skakanim si okyslicujou vodu. |  |
|  |
 |
|
|
|