Příspěvky uživatele - 93.251

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krysy a podobna havet, 11.6.2009
ja davam salam obaleny v sadre a vedle toho misku s fridexem.  Je fakt, ze to zabije jen ty mlade, ale aspon neco. Jinak kocky jsou fajn, ty nachytaj spoustu mysi. Nevite jak udelat hluboky zaklad, aby ho nepodhrabala havet? (hlodavci)
Leknin opet, 11.6.2009
dekuju za odpovedi.  Zitra ho potopim  a dam na sve misto
Leknin opet, 11.6.2009
v doporuceni pisou hloubku, ale nevim jestli ho tam mam dat, kdyz jeste neni tak velky a listy nedosahnou nad hladinu.  Takze mam ho dat do mensi hloubky a listy nechat nad vodou? Nebo ho dat do spravne hloubky a bude cely pod vodou.
Leknin opet, 11.6.2009
dneska jsem si kopuill leknin. Prodavajici mi tvrdila, ze ho mam vysypat z kvetinace a nechat plavat ve vode. Jak jinak by pry listy byli nad vodou. Pri tom vsude se pise, ze ma byt zasazen v kosi. Tak jsem ho dal do kose. Me ale zajima, jak ho mam... celý příspěvek >
Zabezpečení truhlíků - panelový dům, 10.6.2009
i kdyz mate samozavlazovaci truhliky, tak jak kyticky hnojite a zalevate? Uz vidim, jak kazdy otevre okno a nechyti ti provazky a muskat leti dolu
Tipy na levné řešení jezírka, 6.6.2009 Obsahuje fotku
pred 14 dny jsem dodelal jezirko. Je male a plastove a vyslo me na 2000 kc. plastove jezriko stalo 846 kc, folie a textilie na potucek 156 kc, cerpadlo 438 kc a kytky kolem a do vody 400 kc. Kameny jsem nasbiral po okoli a vetsi kacirek na... celý příspěvek >
Co žere leknín?, 31.5.2009
mel jsem namysli napr. hryzce vodniho. Vypada dejme tomu jako potkan, ale likviduje co se da. Takovych potvurek je u nas celkem dost. a nebo to muze byt, jak uz bylo psano vyse vas pes (pokud mate). Ten nas likviduje co se da. Kvety, listy, proste... celý příspěvek >
Sousedka klepna, 31.5.2009
tak tohle presne znam se svym sousedem. Je to celkem trapne, kdyz k nam prijede navsteva a on se opre o plot a kouka a posloucha co si povidame.  Resil jsem to zivim plotem a venku pustenym radiem, aby neslysel. Jinak prodavaji umela zvirata s... celý příspěvek >
Co žere leknín?, 28.5.2009
tak vam na nej chodi treba nejaka vodni mys, nebo neco podobneho. Ty znicej vsechno
Skákání Koi kapru, 3.5.2009
Ja mam za to, ze kdyz skacou ryby, tak jim chybi vzduh. Skakanim si okyslicujou vodu.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika