|
Příspěvky uživatele - 38.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motor jikov 1433, 27.10.2008 Obyčejnou tam mám už ani nepamatuju. |  | Motor jikov, 13.8.2008 Nepsal jste, jestli jste kontroloval předstih.Potom by to mohlo být střižené pero. |  |
|  | Motor jikov, 5.6.2008 Mám dva motory z Terry a Vari, které se liší zdvihem.Na obou se dělala GO, ten z Terry v odborném servisu, Vari jsem dělal sám doma.Terra šla startovat lehčeji než Vari-u té jsem po čase zjistil, že mi dře větrák o kartel (poté co jsem také rozlámal... celý příspěvek > |  | Jakou sekacku na hodne vysokou travu na suseni, 27.5.2008 Kterou? |  | Jakou sekacku na hodne vysokou travu na suseni, 27.5.2008 Dobry den,
po vcerejsi "akci" 5h s kosou jsem se rozhod ze by to chtelo poridit nejakou mechanizaci.
Mam zahradu s ovocnymi stromy, polickem atd. Secena plocha je cca 1500m2, ktera je na rovine a po letech uplne vyrovnana, jedine co zlobi jsou... celý příspěvek > |  |
|
|
|