Příspěvky uživatele - 13.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak casto hnojit Thuje smaragd, 6.4.2010
Dobry den, my hnojime Kristalonem cele vegetacni obdobi..3odmerky na 10l konev..kazdych 14dni, pokud je cas a take jednou za 2 mes horkou sul. Nejdulezitejsi je zalivka... neustale mokra puda..EB
Skvrny v kobercovem travniku, 26.8.2009
Dekujeme za radu. S tou posledni vetou s Vami naprosto souhlasim!!!
Skvrny v kobercovem travniku, 25.8.2009
Dekuji moc za doporuceni. Vyzkousime ho. Jen doufam, ze na baleni bude opet navod v podobe... na plochu 1m2 cca 10g hnojiva.. :-( Muzete mi prosim napsat, jak odmerujete mnozstvi? 
Skvrny v kobercovem travniku, 24.8.2009
Dekuji za radu, meli jsme hnojivo Kraltravniku... tim se mi podarilo spalit predchozi travnik, tak jsem hledala rozpustne hnojivo..poradite, kktere je nejlepsi? Dekuji moc. (Travnik je orientovan na severozapad, sekam na 3,2 cm)
Skvrny v kobercovem travniku, 24.8.2009
Dekuji za reakci. Mohu se jeste zeptat, jake priznaky ma prelity a nezality travnik (popr. jak vypada)? Dekuji. EB
Skvrny v kobercovem travniku, 23.8.2009 Obsahuje fotku
Dobry den, prosim vas o radu. Asi pred mesicem a pul jsme si nechali polozit kobercovy travnik, secu 1-2x do tydne, zalevam dle potreby a zahnojila jsem pred tydnem hnojivem Kristalon z konve. Ve skvrnach jsou obaly stebel zlute, z nich... celý příspěvek >
Žluté skvrny v trávníku, 30.10.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den, poradíte nám prosím, čím jsou způsobeny skvrny na našem trávníku.. skvrny se objevily po ručním hnojení granulovaným hnojivem, ale až dlouhé době.. Myslíte, že jsou způsobeny přehnojením nebo nedostatečným zahnojením? Děkuji za odpověď.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika