|
Příspěvky uživatele - 215.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Buganvilie, 25.8.2009 Dobrý den, koupila jsem si cca 30 cm vysokou květinku, ale zatím má všechny listy zelené. Je na terase na Z. Mohu nějak urychlit zabarvení listů? Děkuji.
Verča |  | Dendrobium - konec?, 25.8.2009 Dobrý den, mám Nobile, které mi před 4 týdny krásně vykvetlo a květy držely do teď (nevím, či tomu pomohlo, že jsem byla 14 dní na dovolené a květninka byla bez zálivky.) Po návratu z dovolené ještě 14 dní květy držely a nyní začaly žloutnout... celý příspěvek > |  |
|  | Dendrobium nobile, 25.6.2009 Dobrý den, také nevím, co s ní :-( Všude se bohužel píše něco jiného. Přečetla jsem si, že pokud chci květy, musí být v chladu, přes léto veknu. Dala jsem jí před 5 dny ven (pod stříšku, bez deště a přímého slunce) a žačaly mi žloutnout listy,... celý příspěvek > |  | Cymbidium - pěstování, 19.6.2009 Děkuji za radu. Ono se na netu píše všude trochu něco jiného. Bohužel bydlím v garsonce s terasou, vše na západ, tak nevím jak ji zajistit to chladnější prostředí, aby začala kvést... |  |
|
|
|