Příspěvky uživatele - 16.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Elektrická sekačka s pojezdem, 24.6.2009
Mám elektrickou sekačku 1,6Kw, se kterou 8 let sekám el.káblem 65m/postupně přidávám 20+20+25m/. S touto sekačkou nemám po dobu 8.let žádné problémy. Na nízký výkon si rovněž nemůžu stěžovat. Na jeden pozemek se dostanu 1-2krát do roka a někdy tam... celý příspěvek >
Jaké tyčky k rajčatům?, 8.6.2009
Dobrá poznámka, aby úvazek neklouzal.Jednou tady byl prezentován nápad-provrtat tyčky od rajčat a strčit tam hřebík. Nad tím udělat úvazek.Tím nesklouzne úvazek ani s ním rajče, což i mně se už párkrát stalo a je po úrodě.
Komáří larvy v sudu, 5.6.2009
To s tím olem funguje perfektně, dělám to několik let, ale pak jsou kýble při nabírání od oleje-samozřejmně rostlinného na vaření.
Jak zachránit lípu, 4.6.2009
Vysadil jsem před 7 lety u smutné kapličky bez stromů dvě lípy. Jednu malolistou, ta krásně za mé patřičné péče /zalévání v době sucha/ roste, druhá velkolistá chytne na listech z jara rez a jde to tak daleko, že v srpnu shodí listy a v září... celý příspěvek >
Klíšťata na zahradě, 4.6.2009
Boreliózu to neřeší a té je v mém okolí čím dál víc
Díry v zemi - ktrek nebo hraboš?, 3.6.2009
Podle mne je princip ten, ze jim vadí vše co "smrdí" Mají citlivé nosy na hledání potravy a ten zápach jim to přehluší-necití ty svoje žížaly nebo co žerou. Teď záleží najít ten správný pro ně nepříjemný zápach, který je neodžene jen 3m... celý příspěvek >
Sousedka klepna, 3.6.2009
Rozhádaní sousedi jsou nepříjemní i pro okolní sousedy.Občas při mimořádných okolnostech dělám prostředníka mezi znesvářenými sousedy....Řekní jí, že.. vyřídím vzkaz a..odpověz jí, že.. :Tím si beru na sebe jejich starosti a mám z toho... celý příspěvek >
Sousedka klepna, 2.6.2009
Ano následek a zhoršování vztahů
Mravenci v zahrade, 2.6.2009
Taky bezdůvodně živočichy nelikviduji, ale mravence ptáci nevyzobou. Podle zde dobré rady jsem namázl všechny stromy špachtlí lepem/cca5cm pás/. Nahoru se mravenci nedostanou, už je to 5dní a funguje to, ale oni se nedostanou ani dolů. A tak jsem s... celý příspěvek >
Utrhnout první kvítek u papriky?, 2.6.2009
Asi ta poslední věta je dobrá rada. Taky nemám srdce je utrhnout, /40 paprik je 40 plodů a to už je dost/,ale na druhou stranu jsem pozoroval u loňských paprik, že byla velká prodleva mezi prvním sběrem a druhým, pak se to rozrodilo a paprik bylo... celý příspěvek >
Díry v zemi - ktrek nebo hraboš?, 1.6.2009
Teď zkouším čpavkovou vodu nalít do díry, příp chotby a přikrýt ovor nálevu.
Rajčata, papriky - preventivní postřik?, 29.5.2009
Rajčata nestříkám, nasadím o pár druhů víc, některý druh je ten rok odolnější než druhý a mám rajčata až do zámrazu. Sázet raději dál od sebe nebo v jedné řadě a nezalévat na list. To je jediná má prevence,
Zalamování květenství česneku?, 28.5.2009
Už se mi sbíhaly sliny kdy to okusím. Včera jsem zalamoval paličky prvního česneku, nasekal jsem to na cca3mm kousky a zamíchal do sardinek. Překvapivě dobré.
Jaké tyčky k rajčatům?, 27.5.2009
Ke keříčkovým se nedávají vůbec.K tyčkovým, které mně dorůstají ¨víc než 150cm dávám střešní latě 2m z toho tak 50 cm do země, švagr vybírá z lesa lískové tyčky taky délky kolem 2m, patřičné síly, soused dává roxor 8mm, a jsou vhodné i točené do... celý příspěvek >
Vlhkoměr do květináče, 26.5.2009
Nejlepší vlhkoměr je prst. Sáhnu do květináče, je-li hlína suchá, zaleji, jestli je mokrá, počkám.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika