|
Příspěvky uživatele - 145.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 20.8.2009 Už jsem ho také zasadila na zahradě, jsem na to zvědavá jak přezimuje. Mám ho na zimu přikrýt nebo ho necháváte jen tak.Děkuji za radu.Radka |  | Zasilková zahranictví, 20.8.2009 Zdravím, předevčírem mě přišel balík od Najmanova-krásně zabaleno, rostlinky super, delší čekací lhůta-moment. zase nepřijímají objednávky, ale určitě se vyplatí počkat.Já si od nich určtě zase něco objednám. Plášilová |  |
|  | Zásilková zahradnictví, 28.7.2009 Dobrý den, chci se zeptat, zda nemáte zkušenost s www.prodejrostlin.cz. Docela mě zaujala jejich nabídka.Děkuji |  | Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 22.7.2009 Já mám oleandr v květináči, předloni jsem ho zapomněla přes zimu venku a potom v létě mi krásně kvetl, loni jsem ho uklidila do chladné verandy a letos mi zatím nekvete.Asi ho budu nechávat venku?? |  |
|
|
|