Příspěvky uživatele - 143.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mini balíkovač, 3.8.2009
No, i za komplet je to moc...
Pěstování černého kořene, 31.7.2009
Černý kořen je opravdu skvělá zelenina, něco mezi petrželí a mrkví, stane se obča, že jej prodávají na trhu na podzim jako kořenovou petržel. Těžko to laik pozná od nově vyšlechtěných druhů korenové prtržele,  Ale je dobrý do kuchyně.
Japonská střecha, 31.7.2009
myslím, že i v Cechách to někdo umí, je to jenom čistě technické řešení střechy, krovu.  nevím jenom jak si to představuje investor, že najde někdo tak schopného a poradí mu na tomhle servru? nehledě na to, že je to fakt nevhodný styl do našich... celý příspěvek >
Kour nejde do kominu, 31.7.2009
Nechte to na manželovi.
Čo s jutou?, 28.7.2009
Neuhyne, naopak, bandáž jej chrání před poškozením.
Podložka pro psa, 27.7.2009
Nic
Jak poznám švesku domácí, 24.7.2009
Švestka domácí dozrává později než ony pološvestky,  má menší nekulaté plody, více úzké a zploštělé do elipsy, má trpce sladkou a hodně aromatickou chuť.
Kde sehnat hlínu do zahrádky, 23.7.2009
HM, já to dělám tak, že objedu stavby v okolí bydliště a domluvím si s hlídačem nebo s odpovědným člověkem, jestli si mohu naložit pár lopatek na vozík.  a je to. 
Zloutnuti kroucene vrby, 21.7.2009
Dovoluji si vyjádřit dotaz: opravdu na střešní zahradu?
Bazény Bestway - životnost, 21.7.2009
Nepíšou nebot vedi proč.  Tampa bazen nam vydrzel 2tydny.Opravdu.
Sousedka klepna, 21.7.2009
Díky za tento poslední příspěvek.   Jinak jsem propadla skepsi z toho, jaké mmnožství nenávisti a sobectví mezi zahrádkáři panuje. A At to nikdo nebere osobně.   JITA
Nemoc smrku, 21.7.2009
V tomto případě pozor. jde zřejmě o kůrovce a je povinností vlastníka porostu, aby zabránil jeho šíření.
Hledám určitý listnatý strom a nevím, jak se jmenuje, 21.7.2009
Je mi líto, ale listy z catalpy se kompostovat nedají právě tak jako listy z ořšáku.   Mám vlastní zkušenost, ale porazit vzrostlou catalpu je dost velký problém.
Růže na loubí, 21.7.2009
Milý chalupáři, nedejte se zmást, jen vlastní zkušenost Vám může poskytnout znalost, kterýže rambler nebo popínavka je ta správná a bude Vám vyhovovat.  Každé stanoviště má jiné podmínky a podle toho jsou růže schopny růst.   JITA
Silně vonící růže, 21.7.2009
Ano, nemá smysl panilili,  je mi líto, ale Vaše teoretické znalosti zřejmě nemáte zájem si ověřit v praxi.   Pěkné googlování. JITA
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika