|
Příspěvky uživatele - 201.151
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Choroba kanadské borůvky?, 25.8.2009 Tato borůvka stejně jako ta druhá, co je v pořádku, byly zasazeny do rašeliny a zalévány. |  | Choroba kanadské borůvky?, 24.8.2009  Před rokem jsem zakoupila 2 kusy Kanadské borůvky. Zatímco ta jedna roste, dokonce už měla pár plodů, ta druhá se ani nehnula, žádný květ a protože měla takové špičatější a lehce zkrabatělé lístky, začala jsem pochybovat jestli je to vůbec borůvka,... celý příspěvek > |  |
|  | Kdy prořezat mladou višeň?, 24.8.2009 Zdědila jsem zahradu se dvěma mladýma višněma, několik let (nevím přesně) starýma. Jsou dost husté, potřebovali by trochu prořezat, ale nejsem si jistá kdy. Můžete, prosím, někdo poradit? |  | Prostokořenné sazenice jahod, 23.8.2009 Jak na ně?:-) Zatím jsem vždy sázela už zakořeněné sazenice, ale ty jsem bohužel letos nesehnala v oblíbených odrůdách. Na co si dát pozor, aby sazenice dobře zakořenily a neponičila jsem kořeny? Chystám se sázet do zahradnického substrátu, před 14... celý příspěvek > |  | Postřik a hnojení jahod, 20.8.2009 Používáte na jahody postřiky Karate proti květopasu a Rovral proti hnilobě? Hnojíte síranem draselným?
Dočetla jsem se, že je to takto nejvhodnější ošetření. Já ale nikdy jahody nestříkala a hnojím Cereritem nebo Kristalonem... |  | Rybíz a josta, 19.8.2009 Někdo řeže rybíz po sklizni, někdo v předjaří, někdo na podzim. A teĎ si vyberte.:-) V podstatě nic z toho není špatně. Sama jsem rybíz ořezala po sklizni, jostu se chystám ořezat v předjaří. |  | Pěstování rajčat na netkané textilii?, 18.8.2009 Máte s tím někdo zkušenost? Je pak větší úroda? Láká mě to hlavně kvůli absenci plevelu a menšímu vysychání půdy... |  | Muchovník, 18.8.2009 Ráda bych zkusila pěstovat tento keř, jen si nejsem jistá, jestli je samosparšný nebo cizospašný. Nevíte někdo, kolik je potřeba rostlin k bohtaší úrodě? Díky. |  | Borůvky kanadske plodnost, 17.8.2009 To je úžasné! Můžete mi, prosím poradit kdy přesně hnojíte a jak se jmenuje ten postřik? Díky předem. |  | Starý králičí a kozí a slepičí hnůj, 17.8.2009 Hnůj je nabíraný za několik let, je použitelný na zahradě? Díky předem za reakce. |  |
|  | Koňský hnůj, 17.8.2009 Díky všem za rady! |  | Koňský hnůj, 17.8.2009 Mám možnost dovézt na zahradu koňský hnůj, buď "čerstvý" nebo půl roku kompostovaný. Jaký by byl lepší? Nedělám si totiž velké iluze, že by hnůj byl kompostovaný správně, ani že by byl úplně čerstvý. Dočetla jsem se opakovaně, že hnůj se má... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|