Příspěvky uživatele - 186.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vlastně pěstuji?, 29.7.2008
Je to zdá se jeden z mnoha blossfeldiana hybridů... Karlos.
Lilie - množení bruty, 29.7.2008
Můžete je zasadit do květináče, a tam pěstovat třeba rok a pak vysadit větší... Je to spolehlivé, když člověk nechce o těch pár cibuleček přijít. Karlos.
Jaký jehličnan je na fotografii?, 28.7.2008
Hráběnka: tak to je silný přídavek... stahuji se do ústraní pro pro ty "horší" Karlos.
Jo, podobné jsou i kultivary kryptomerie japonské: např. "compressa" http://loneelder.com/sales/images/imagesAM/Cryptomeria_japonica_Lobbi_Nana.jpg Karlos.
Hráběnka: Koukni na ten Ch. lawsoniana http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b1/Chamaecyparis_lawsoniana-Bonsai.jpg Jalovec mě taky napadl. Karlos.
Připadá mi to jako jeden z modrých kultivarů Chamaecyparis. (true blue, boulevard...) Karlos.
Bago (Baco), 15.7.2008
Možná bude můj příspěvek trochu out, ale slyšel jsem že bago je ze skupiny labrusek, tedy nic moc. S něčím co by mělo být Bago jsem se již setkal, ale bylo to opravdu nejhorší víno co jsem kdy jedl. Slupka slézala z bobule jako nějaký obal, a uvnitř... celý příspěvek >
Hrušeň a tůje, 2.7.2008
Thuje prý vůbec hrušním vůbec nevadí, je to omyl zahrádkářů. Co vadí je Jalovec Juniperus sabina(chvojka klášterská).  Jen nevim jistě, jestli pouze chvojka nebo i jiné druhy... Karlos
Špendlíky či ryngle?, 30.6.2008
Chtěl bych to zkusit ale moc tomu nefandím. Minulý rok dost plodů popadalo a zbyly asi tři, měly dost podivná semena... nebyly v pořádku. Karlos.
Špendlíky či ryngle?, 30.6.2008
Když je tu psáno o špendlíku přidám trochu nostalgie. Pocházím z valašska z obce Zděchov. Na zdejších pasekách(osada dříve kolem sta lidí, dnes již pouze pro víkendové využití) se žluté špendlíky dost pěstovaly, Vzpomínám si že to byla lahoda.... celý příspěvek >
vanilka, 27.6.2008
Koukám že je tu pěknej guláš ohledně vanilky, naštěstí již vyhasněný.  Obchodníci musí cpát asi zákazníkům do hlavy že Heliotropium je vanilka. Blbost. Mě by osobně zajímalo, jestli někdy někdo dosáhl toho že mu vyrostl doma vanilkový lusk.... celý příspěvek >
hnojení broskvoní, 26.6.2008
Já bych souhlasil s Jekyllem, že je dobré mít pod stromkem nezatravněnou půdu. Podle mě je ideální občas tu půdu kolem překopat a odplevelit... je vzdušnější, prohřeje se, výživa je také lepší... u nás znám pěstitele jejichž stromky trpí, klejotok,... celý příspěvek >
Dračík - Penstemon, 24.6.2008
Josef: Ten pinifolius mám druhý týden v množárničce a už pouští kořínky... Dračíky jsou, musim říct, celkově moc sympatické kytky, hlavně ty skalkové! Karlos.
Dračík - Penstemon, 24.6.2008
Tak to bude kalsika Penstemon hartwegii hybrid. Ty nejsou moc vytrvalé, nám vydrží max 3 roky, ale většinou jen dva. Obvykle po dvou letech jsou nejhezčí, protože po výsevu nám většinou hned ten rok nevykvetou, ale kvetou až další rok, po přezimování... celý příspěvek >
lilie - hnědnutí listů, 24.6.2008
Netuším uplně přesně o kterou houbu jde, ale myslim že je to fusarióza. Na to jedině fungicidy. Liliáři poradí. Karlos
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika