Příspěvky uživatele - 15.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrazuvzdornost okrasných javorů, 12.5.2010
Nám se stalo letos to stejné a to už jsme měli krasavce cca 10 let. Krásně nám zdobil skalku, teď dumám co bude jeho adekvátní náhradou, která by přežila.
Prosím o pomoc při identifikaci tohoto keře, 12.5.2010
Díky pane Josefe za pomoc při odtajnění kusu naší zahrady. Myslíte, že se mi ujme odkopek od té slivoně? Vyrostl tam takový pěkný kousek, tak bych ho ráda rozmnožila. Kdy je nejlepší odkopnout, mohu teď nebo mám počkat do podzimu?
Co s uschlou roubovanou jívou?, 12.5.2010
Díky, co se dá dělat. Provedeme obnovu. Rada bych tentokrát vysadila převislou jívu, poradíte nějaký odolný "dlouhověký" druh.
Prosím o pomoc při identifikaci tohoto keře, 11.5.2010
Jak tak porovnam fotky na webu s realitou, tak bych taky byla pro tu Aronii a těší mě, že je to "ptačí" keřík. Dá se řezem více rozkošatit? Máme ji tu už několik let a pořád je to takový vysoký slabý keříček. A co ty ostatní dva keříky, nemáte... celý příspěvek >
Zmrzlý či vyschlý okrasný javor, 11.5.2010 Obsahuje fotku
Letos nam nepřežil náš oblíbený okrasný javor. Co s ním? Dá se oživit? V případě, že je po něm, jakou dřevinu byste místo něho do skalky doporučovali.
Co s uschlou roubovanou jívou?, 11.5.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den letos nam definitivně uschla roubovaná jíva. Dole u země však obráží poměrně mohutnými novými větvěmi a malinko i v koruně. Poradíte co s ní? Uříznout u země nebo jen korunu a nechat vyrašit korunku znovu?
Prosím o pomoc při identifikaci tohoto keře, 11.5.2010 Obsahuje fotku
A ještě jeden bíle kvetoucí rozložitý keř, který myslím plody netvoří.
Pak tady mám ještě žlutě kvetoucí keř, který taky tvoří černé plody
Prosím o pomoc při identifikaci tohoto keře, 11.5.2010
Diky, svíravě hořké plody zřejmš děti odradí a jedovaté asi nebudou když se používají při průjmech
Prosím o pomoc při identifikaci keřů na obrázku. Právě jsou v květu a na podzim tvoří tvoří černé bobule. Máme malé děti a potřebuji vědět zda jsou bobule jedovaté. Vkládám vždy foto keře a pak detail květu Díky za pomoc. Alice J
Nemocná vajgelie?, 18.8.2009
Dobrý den, může mi někdo prosím poradit: listy weigelie od krajů začínají hnědnout a osychají, květy sice má, ale nejsou bohaté. Na jaře jsem přihodila NPK, půdu mám spíš suchou, zalévám a je na světlém místě, i když ne calý den na přímém slunci. Za... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika