Příspěvky uživatele - 49.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Popínavka ke zdi, 12.7.2010
Neznám místní podmínky, ale nebude tam na bambusy moc sluníčka??? Možná než pravým bambusům by se tam lépe dařilo vzrůstným "čínským rákosům" - ozdobnice; největší druh: Miscanthus giganteus (floridulus, japonicus), případně nějaké... celý příspěvek >
Neznáme jméno, 12.7.2010
Je to jedna z novějších typů letniček, příp. balkónovek (do nádob a truhlíků). Jmenuje se Asteriscus, český název asi nemá (možná ano, ale neznám ho); mně by se líbil třeba název sluníčka... Josef.
Existuje popínavka neopadající, nekvetoucí a nejedovatá?, 9.7.2010
Ne, že bych měl přehled o otravách lidí různými druhy rostlin, ale dotaz zněl na nejedovatost rostliny. Myslím, že v libovolné knížce o daném tématu pojednávající je břečťan uveden mezi jedovatými rostlinami. Také jsem upozornil na to, že jedovatost... celý příspěvek >
Existuje popínavka neopadající, nekvetoucí a nejedovatá?, 9.7.2010
Břečťan však vyhovuje vašim požadavkům také jen ze 2/3.  1. Připustím, že je myšleno neopadavý = stálezelený. (Staré listy také žloutnou, hnědnou a postupně opadávají, rostlina však zůstává stálezelená.) 2. I břečťan kvete; je dokonce i... celý příspěvek >
Nemoc vrby, 8.7.2010
Jak vypadají ony výrůstky? (pod slovy "jakoby parazitické" si mohgu představit ledacos (zkuste vložit foto) Ale napadá mne - nejsou to kořínky? Josef.
Zázraky v zahradě, 2.7.2010
A dudky tu taky nemáme :-(Josef.
Identifikace rostliny, 2.7.2010
Že by to byl dřezovec, tím si naprosto nejsem jist, spíše o tom silně pochybuji (nemá on dvakrát SUDOzpeřené listy; na fotce jsou lichozpeřené listy?) Ale myslím, že to bude buď něco příbuzného ze stejné čeledi bobovitých - vikvovitých -... celý příspěvek >
Jehličnan pro živý plot, 2.7.2010
Buď sloupovité tisy nebo tůje Smaragd či Holmstrup. Josef.
Sophora japonica pendula, 2.7.2010
Raději sucho a slunce, ba i úpal. Pro Vaše podmínky nevhodné volba. (Ale co poradit místo něj? Teď mne nic vhodného převislého nenapadá, třeba převislou okrasnou jabloň???) Josef.
Zázraky v zahradě, 2.7.2010
To je paráda! Já ho chci taky! :-) Josef.
Svatojánci, 1.7.2010
Včera se jich zase rojilo plno! Poslední jednotlivci okolo 1/2 12. A přede dvěma dny se rojila ještě stanice ISS - to byla ale pořádná světluška! Upozorňovali na ni v televizních novinách a tak jsem si na ni počkal. Josef.
Zázraky v zahradě, 1.7.2010
Martináč je opravdu dost pěkný. V jakých končinách jste ho potkal? Josef.
Stříhaný kvetoucí živý plot, 30.6.2010
Aby to bylo barevnější a proměnlivější - použijte raději více druhů.  Josef.
Netuším, co to mám, 30.6.2010
Je to nejspíše jeřábníkovec jeřábolistý (nebo jiný druh) -Sorbaria sorbifolia (aj.) Josef.
Červený dřišťál, 30.6.2010
Můžete ho ostříhat i několikrát ročně. Zjara třeba radikálněji, za vegetace mírněji, ale často. Josef.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika