Příspěvky uživatele - 49.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se jmenují tto rostliny?, 20.9.2010
1 a 2 - souhlasím s p. Jančou. 3 - možná japonská sasanka? (Anemone hupehensis)? Josef.
Nemocný ořech?, 20.9.2010
Mohla by to být houbová choroba antraknóza ořešáku. Zkuste si ji vyhledat a posoudit, zda je to ona, či nikoli.  Josef.
Do kdy vysévat trávu, 20.9.2010
To, co píše Wimpi je sice pravda, ale v každém případě bude mít tráva několikaměsíční náskok oproti jarnímu výsevu a využije veškerou zimní vláhu. Na podzim sice bude jen slabá a řídká, ale může se stát - pokud bude teplý a dlouhý podzim, že ji... celý příspěvek >
Brabant nebo zerav, 20.9.2010
Brabant je jedna z odrůd zeravu západního. Takže otázka je mírně nesmyslná :-(. Pokud by byla položena otázka: Brabant nebo Smaragd nebo jiná odrůda zeravu západního, pak bych odpověděl, že Brabant je rychleji rostoucí odrůda. Ve velkém suchu však... celý příspěvek >
Do kdy vysévat trávu, 20.9.2010
Ano, pokud ovšem nebude nasněženo, zamrzlo a půjde ještě zpracovat půda a zahrábnout travní semeno do půdy. Josef.
Proč rezaví thuje?, 3.9.2010
Přidám jednu zkušenost: dříve se balové tůje (a další konifery) dodávaly se zemním balem zabaleným do umělé síťoviny a u kořenového krčku převázené umělým provázkem. Tůje bez problémů prokořenily síťovinou a rostly. Avšak umělý provázek (ani umělá... celý příspěvek >
Chřadnoucí Cypriš, 2.9.2010
Myslím, že teď po přesazení do nové kvalitní země nemusíte hnojit vůbec; případně nějakým "podzimním" hnojivem se zvýšeným obsahem draslíku (podporuje vyzrávání pletiv) a sníženým obsahem dusíku (podporuje růst - na podzim... celý příspěvek >
Přísavník, 1.9.2010
Teď z toho tazatelka musí být opravdu divoká! Abych se vrátil k původnímu dotazu: Odrůda Engelmanii přísavníku pětilistého se k hrubé zdi celkem dobře přichytává a roste po ní. Na rozdíl od přísavníku trojcípého (trojzubého), který se přisává daleko... celý příspěvek >
Chřadnoucí Cypriš, 1.9.2010
Proti otrhání šišek nic nemám.  A přesadil jste už ten cypřišek anebo se Vám do toho nechce? Josef.
Co mě to píchlo do nosu?, 31.8.2010
Myslíval jsem, že je neškodný (tedy že nic nedělá, neštípe) až do letošního létra, kdy jsem o nějaký takovýto hmyz zavadil a om mě píchl. Bylo to jen lehce do ruky nebo kam, nikoli do nosu, ani to neoteklo, ale od té doby vím, že taky... celý příspěvek >
Kvetení ořešáku, 31.8.2010
Můžete ještě čekat. "Doma" jsme měli ořešák, neplodil 15 let, když "přerostl" sousedovic stodolu, "viděl" na další ořešákl o nějakých 100 m dále a začal plodit. Nyní mám na zahradě semenáč ořešáku, a už loni měl - po... celý příspěvek >
Co mě to píchlo do nosu?, 30.8.2010
A co nějaký lumek či lumčík? Ty by se zmíněnému vrtulníku snad daly přirovnat o něco více.  Josef.
Acer platanoides Globosum, 30.8.2010
Běžný kulovitý javor mléč - Acer platanoiudes Globosum - naroste i do šířky 6 -8 m - ale musíte mu dát čas, dost času! Josef.
Neznámá květina, 30.8.2010
Na prvním obrázku snad Echeweria - růžice; nějaká tlustice? - dlouhé výhony; to maličké opravdu nevím. Druhý obrázek mi je také záhadou: zdá se to trochu jako aloe, trochu jako "tygří tlamičky" a trochu jako ještě něco... celý příspěvek >
Neznámá květina, 30.8.2010
Podle dělených "bobulí" je too líčidlo jedné; americké má bobule hladké. (ale dlouho mi trvalo, než jsem si zapamatoval, které je které :-)). Josef.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika