Příspěvky uživatele - 49.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesazení katalpy v listopadu - prosinci?, 24.11.2010
Jistě bude lépe počkat na jaro a na jaře ji přesďte co nejdříve, kdy to ve Žďáru (nebo Žďáře - jak se to tam u Vás říká?) bude možné: takže tipuji během března, nejpozději v dubnu. Vaše katalpa není zatím nijak moc velká a stará, takže by s ujmutím... celý příspěvek >
Neznámá rostlina, 23.11.2010
Takových rostlin může být! První, co mne napadlo byla bohyška - Hosta - je jich nepřeberné množství druhů a odrůd a některé z nich by odpovídaly vašemu stručnému popisu. Zkuste popis Vaší rostliny upřesnit: velikost rostliny, velikost a tvar listů,... celý příspěvek >
Poradíte mi o jaký kaktus se jedná, 22.11.2010
Díky za objasnění. Josef.
Poradíte mi o jaký kaktus se jedná, 22.11.2010
Jen mimochodem: nemá (zvláště levý stonek) těsně nad zemí nějakou nekrózu či hnilobu? Josef.
Sekačka na 3 ha zahradu, 22.11.2010
Díky za příspěvky. Díky za různá upřesnění, vysvětlení, diskusi. Díky za konkrétní typy a osobní zkušenosti. Všechny zmiňované stroje si vyhledám. (zatím jsem na to neměl čas). Josef.
Smrky blízko u sebe, 19.11.2010
Nikdo z nás nevíme, v jakém prostředí má tazatel zahradu, jak ji má velkou, jak smrky rostou daleko od domu nebo čehokoli, co by mohly ohrozit, jakou má půdu, jak je místo větrné či chráněné... jaký má ke stromům přístup... Nelze kategoricky říci že... celý příspěvek >
Sekačka na 3 ha zahradu, 19.11.2010
Díky - zvláště HH - za konkrétní upřesnění a vysvětlení. Robot by jistě byl také zajímavý - a nasmál jsem se hlavně při představě stádečka "pol tucta takýchto robotov". Vřetenovka se jistě konat nebude, i když to na obrázku vypadá... celý příspěvek >
Sekačka na 3 ha zahradu, 18.11.2010
Dobrý den. Díky všem za další reakce. 1. Výměnu jsem zpřesňoval po odečtení netravnatých ploch. V plochách jsou navíc ve větším množství i solitérní stromy a keře, velké kameny apod., nejedná se čistě o rovnou louku bez ničeho. Ale zpravidla se u... celý příspěvek >
Spiraea vanhouttei - pěstování, 16.11.2010
Je to úplně jednoduché. 1. Semena nekoupíte 2. Množí se dřevitými řízky: nastříhejte z jednoletých výhonů cca 15 cm dlouhé řízky a napíchejte je do země v záhonu. Tipuji, že i úplnému amatérovi jich 80% zakoření. Doporučení: záhon s připravenou... celý příspěvek >
Sekačka na 3 ha zahradu, 16.11.2010
Děkuji za další reakce. Není mým rozhodnutím, že "by měla být koupena" sekačka a ne rovnou žací traktůrek, rider apod. (Já bych samozřejmě byl pro druhou možnost, ale nerozhoduji o tom). Tak jako tak bude sekačka potřebná na místa, kam se... celý příspěvek >
Ještě dodám jedno upřesnění: nejedná se o jednu zahradu, ale tři zahrady, dejme tomu 0,3 ha, 0,7 ha, 1 ha, mezi kterými tuto sekačku převážíme. Josef.
Díky všem za dosavadní reakce. Opravuji zadání na nějaké 2 ha udržovaného trávníku (tín se však zase tolik nemění, akorát člověk nenachodí 60 km, ale 40 km:-). Opravdu se jedná o plochu vcelku intenzívně nakrátko sekanou; bez zavlažovacího systému;... celý příspěvek >
Potvrzuji správnost zadání v názvu: opravdu se jedná o 3 ha tedy 30 000 m2. Já si uvědomuji zdlouhavost sekání této veliké plochy "kočárkem", ale zadání je koupit na tuto plochu klasickou sekačku, která něco vydrží. (Zadání nezáleží na... celý příspěvek >
Sekačka na 3 ha zahradu, 15.11.2010
Dobrý den. Doporučte nám, prosím, sekačku na 3 ha zahradu. Obvyklá doporučená plocha pro sekačky typu "kočárek" bývá do 2500 m2. Očekávám doporučení profisekačky, která hodně vydrží. S čím máte zkušenost ve elkých zahradách, případně v... celý příspěvek >
Neznámý keř?, 15.11.2010
Teď jsem to trochu prolétl na webu a vzhledem k údajům o její chladnolmilnosti (USDA Zone 8-10) u nás jistě není schopna venku přezimovat. Tak si ji raději ukliďte někam do bezmrazé, ale asi chladné, místnosti. Josef.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika