Příspěvky uživatele - 97.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
ekonomické využití zahrady, 5.2.2009
Zahrádka je hobby a tak je třeba se k tomu postavit. Bylo by naivní myslet si, že ze sedmnásti árů budete mít velký ekonomický profit. Tok možná sedmnást hektarů, ale i to je silně nejisté... Doporučil bych stejně jako hosté nademnou rajčata, česnek... celý příspěvek >
odrůda rajčete k sušení, 27.1.2009
Jaký je prosim postup sušení? Martin
Stavba udírny s grilem svépomocí, 26.1.2009
Charli, tak to je paráda! Krásná stavba (super a precizně řešené detaily...) a na Vašich stránkách pěkně zdokumentovaný průběh výstavby. Určitě si z toho každý budoucí stavitel (včetně mě) něco vezme.  Uzené ať chutná... Martin
Budoucí zahrada - jak na to, 24.1.2009
Souhlasím s Lídou, nejdříve je důležité pozemek srovnat (určitě za pomocí mechanizace, neboť by jste na tom nechali ruce...).Já bych zvolil takovýto postup: 1. využil bych počasí a ještě teď pozemek povláčel, případně zoral - ornice ještě... celý příspěvek >
Slivovice vs. calvados, 23.1.2009
Nestálo, jsou tam veliké ztráty objemu i alkoholu. To si při několika litrech kalvadosu nemůžu dovolit... Martin
Slivovice vs. calvados, 23.1.2009
Jak dlouho prosím necháváte luhovat dubové třísky v kalvadosu? Chtěl bych to také vyzkoušet... Martin
Proc nekoupit sekacku z Mountfieldu? - Castorama, 18.1.2009
Musím Vám dát za pravdu, v Castoramě v polském Těšíně opravdu člověk potká prodavače, kteří rozumí tomu co prodávají. O cenách hobby pil a zahradní techniky vůbec se nemá cenu bavit, určitě se jedná o úsporu min. 30%. Na podzim jsem tám koupil lícové... celý příspěvek >
Hledám starší odrůdu slívy, 17.1.2009
Mohl by to být špendlík. U nás ve školce (ostravsko) ho měli na podzim v nabídce. Sami jsme ho taky doma měli, jako dítě si pamatuji, že z něho byla fantastická marmeláda, kam se hrabaly meruňky... Až na tu šárku, proto ho otec nakonec... celý příspěvek >
pěstování okurek, 15.1.2009
Zaštipují se rajčata, baklažány a dále například vinná réva. O okurkách jsem nikdy neslyšel, že by se měli zaštipovat. Martin
Stavba udírny s grilem svépomocí, 14.1.2009
Pane Balatka,  už v předchozím příspěvku jsem Vám udírnu s grilem vychválil. Právě si obdobnou konstrukci překresluji na papír a poprosil bych, jestli mi můžete říct rozměry - půdorys stavby.  Stavbu grilu budu osazovat do již hotové... celý příspěvek >
nízký živý plot, 14.1.2009
Překrásný živý plot je z Habru, nicméně ten na zimu opadá... Perfektně se tvaruje a zaručeně neprofoukne. Martin
Tak co, už zmrzli?, 14.1.2009
Myslím, že letos to pro ně nebude žádná sranda, není totiž taková sněhová pokrývka jako v zimě 05-06. A mrazy jsou stabilní, každou noc to padá na -15°C a trvá to v podstatě od vánoc. Martin
Poradí někdo? problém s konstrukcí, 13.1.2009
A co použít akvário, do něho vlepit silikonem skleněný doraz po obvodu (v potřebné výšce akvária), na doraz vlepit těsnění a na těsnění říznout ze skla falešné dno... A na co to potřebujete?
Ochrana proti okusu, 12.1.2009
Už jsem začínal být trochu nervozní, ale zajíc se dnes v noci "přeci jen" ukázal. Sousedé mě o jeho aktivitách informovali už zhruba před týdnem...  Tak jsme dnes s manželkou  (já na nemocenské s angínou) lítali po zahradě a... celý příspěvek >
Cider - výroba , 11.1.2009
Když jsme byli s manželkou v Anglii na farmě, tak tam sbírali jablka určené přímo a pouze na Cider. Byla to zvláštní odrůda - jablko bylo obrovitánské, zelené, tvrdé jak kámen a naprosto bez chuti (odhaduji hmotnost plodu tak na 70... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika