|
Příspěvky uživatele - 148.28
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký druh švestky na slivovici?, 18.10.2010 Právě minulý týden jsme koupili švěstku Katinku a to proto, že na štítku bylo napsáno, že jde snadno od pecky.Nic bližšího jsme se nedozvěděli a proto prosím o sdělení, zda je to opravdu pravda, jestli je to opravdu česká švestka a jestli je sladká.... celý příspěvek > |  | Zjištění choroby Třešně, 16.8.2009 Připojuji se též ke stejnému problému. Letos poprvé začínají listy třešně žloutnout a velice prosím o radu co to znamená a případně čím mám třešeň postříkat a v jakém období. Moc děkuji za radu. |  |
|  | Borůvky kanadske plodnost, 12.8.2009 Mám též kanadské borůvky, ovšem bez plodů- nevím v čem dělám chybu. Nachází se na okraji lesa, dávám jim rašelinu, hnojím a zalévám. Přitom je mám vysoké (skoro 1m). Je mi to líto, neboť známí mají borůvky nizké a přitom bohaté na plody. Prosím... celý příspěvek > |  | Červený rybíz - listy , 21.4.2008 Na listech červeného rybízu mám též skvrny- prosím, poraďte, čím mám rybíz ošetřit. Děkuji Marie |  | Buxus Sempervirens - Zimostráz vždyzelený, 17.4.2008 Děkuji Vám za radu týkající se žloutnutí buxusu- snad podobné hnojivo seženu. Ještě prosím o vysvětlení slova "ureou", toto mě nic neříká.Marie |  | Buxus Sempervirens - Zimostráz vždyzelený, 15.4.2008 Prosím o radu - buxus mi začíná žloutnot, nevím čím by to mohlo být- jaká zemina je nejlepší. Děkuji. Marie |  |
 |
|
|
|