|
Příspěvky uživatele - 66.153
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zčernání smrku, 18.8.2009 Tak moc děkuji. pořád se učím... |  | Zčernání smrku, 17.8.2009  Pokusím se přidat fotografie. Dnes jsme se synkem pracně umyli listy rododendronu. Vodou a hadrem to jde, ale ne z kmínku.
Stále nevím, co to může být. |  |
|  | Rabátko a kůra?, 16.8.2009 Ještě k tomu: máme 2000m zahradu a malé děti, takže málo času, ale kompost ano. Mohu zkusit růže? A není ta kůra blbost? Existuje něco jiného, aby se to pořád nezaplevelovalo? |  | Rabátko a kůra?, 16.8.2009 Mám 20 let starý domek se zanedbanou zahradou, vedle domu ve svahu je rabátko šíře 1 metr délka 8 metrů. Je tam maličký jehličnan, nové hebe, lýkovec a hromada pampelišek a nějakého plevelu. Polostín. Za tím je garáž porostlá pěkným psím vínem.... celý příspěvek > |  | Zčernání smrku, 16.8.2009 zatím díky. Ještě jsem zapoměla dodat, že kolem smrku létá nezvykle mnoho vosiček. |  | Zčernání smrku, 16.8.2009 Prosím o pomoc, mám velkou zahradu, kdysi dobře založená, pak zanedbaná, pomalu se tím prořezávám. Objevila jsem zamořený kout, nevím co to je: je tam velký smrk, pod ním nějaká stará velká polehavá konifera, dva rododendrony a k tomu jsem loni dala... celý příspěvek > |  | Bude se popínavka plazit?, 15.8.2009 Potřebuji nějak zakrýt starou betonovou studnu (cca 80 cm vysokou, bez pumpy) u skalky. Celý den je to na slunci, na jih. Jakou mám vybrat popínavku, aby pokryla celou studnu dokulata a přerostla ji? Je to plazení nebo popínání? (Omlouvám se za... celý příspěvek > |  | Zčernalá zahrada, 15.8.2009 Prosím o pomoc, mám velkou zahradu, kdysi dobře založená, pak zanedbaná, pomalu se tím prořezávám. Objevila jsem zamořený kout, nevím co to je: je tam velký smrk, pod ním nějaká stará velká konifera, dva rododendrony a k tomu jsem loni dala dvě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|