Příspěvky uživatele - 131.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kočičí kytička, 16.8.2009
Zdravím! Prosím, nevíte někdo, jak se jmenuje kytička, kterou mají rády kočky? Kdysi jsem o ní slyšel, ale nezapamatoval jsem si její název. Údajně se kočkám úplně změní chování a tato kytička na ně působí podobně jako droga. Díky za informaci.
Množení floxů, 16.8.2009
Dobrý den! Jsem také začátečník, a tak bych Vás ráda požádala o radu ohledně floxů. V květnu jsem koupila krásnou floxu v květináči v hypermarketu, nevím, zda je to letnička nebo trvalka. Po přesazení vyrostla v krásně kvetouci malý keříček. Teď, po... celý příspěvek >
Je možné přezimovat letničky?, 29.5.2009
Chtěla bych Vás požádat o radu, zda je možné nějakým způsobem přezimovat letničky, např. lobelky, floxy atd. A jakým způsobem se dají množit. Jsem úplná začátečnice. Díky za každou radu. Krásný večer. Iveta
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika