Příspěvky uživatele - 158.118

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 7.8.2008
Pro paní Ivu (příspěvek ze dne 19.5.2008): při vší úctě k Vám: nepleťte si prosím blahovičník a blahočet: o blahovičníku v celé této diskusi nebylo ani slovo. Blahočet = jehličnan Araukárie. Blahovičník = listnatý strom Eucalyptus. (Ten u nás... celý příspěvek >
název plevele? a jak ho zničit?, 4.8.2008
Opravdu to není kontryhel, ale již dříve správně určený sléz přehlížený. Sléz má rád hlavně sucho (až extrémní), teplo, sluníčko; kontryhel roste zase spíše na vlhčích lukách. Samozřejmě může pomoci zmíněný postřik proti dvouděložným plevelům, ale... celý příspěvek >
Jalovec - usychání větviček, 4.8.2008
Zkuste třeba Sumithion nebo Mospilan. Ale spíše než do zálivky bych důkladně postříkal celou rostlinu. Josef.
Zjištění názvu rostlin, 4.8.2008
Shrnu a doplním: 1. Pittosporum tobira 2. Magnolia grandiflora 3. Albizia julibrisin - zvaná též perská akácie 4. znal jsem to jako oko Kristovo - zde uvedený název je Paliurus spina-christii 5. Broussonettia (papyrifera?) - česky myslím že... celý příspěvek >
identifikace rostlinek z chorvatska, 4.8.2008
Ten pryšec je možná Euphorbia characasias. Josef.
Traktor Hecht, 30.5.2008
Pokud někdo vlastníte traktor HECHT, chtěl bych vás požádat o informace jak jste s ním spokojeni. Byl mi nabídnut nový v ceně 40 000 Kč. Líbí se mi výkon motoru, ale uvítal bych informace od někoho, kdo s tímto traktorem sekal. Děkuji R.C.
Nova pila - nelze nastartovat, 9.3.2008
Dobrý den, jestli je ta pila opravdu nová nic s ní neďelejte a odneste ji tam kde ste ji koupil, ať vám ji předvedou popř. opraví. R.C.
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika